Local

Judecata pentru evaziune fiscala

Dan Chiriac
19 iul 2005 809 vizualizări
Administratorul unei firme din Odobesti va fi judecat dupa ce a falsificat mai multe state de plata.

Administratorul unei firme din Odobesti va fi judecat dupa ce a falsificat mai multe state de plata. Potrivit informatiilor furnizate de procurori, in perioada ianuarie - octombrie 2004, Tudorita Miron, de 37 de ani, din satul Raiuti, in calitate de administrator la SC Aum Hercule SRL Odobesti, nu a intocmit in mod real statele de plata ale salariatilor, sustragindu-se astfel la plata catre bugetul de stat a sumei de 67 de milioane de lei. Pentru savirsirea infractiunii de evaziune fiscala, aceasta a fost trimis in judecata de procurorii vrinceni.


A furat 1400 de euro


Un tinar din cartierul focsanean Mindresti risca sa ajunga in spatele gratiilor dupa ce a sustras un plic plin cu valuta. Potrivit informatiilor furnizate de procurori, pe 16 aprilie, Constantin Sergiu Barbu, de 17 ani, a furat din fata locuintei lui Maricel Gavrila un plic de bani, care continea suma de 1400 de euro. Pentru fapta sa, tinarul a fost trimis in judecata de procurorii vrinceni.


Judecat pentru facturi false


Un tinar din Focsani va fi judecat pentru delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Potrivit rechizitoriului, in perioada octombrie 2003 - mai 2004, Ilie Dumitru, de 25 de ani, in mod repetat a falsificat un numar de 36 de facturi fiscale. Produsele vizate de acestea le-a comercializat catre diversi beneficiari, iar sumele obtinute si le-a insusit. Valoarea prejudiciului se ridica la 140 de milioane de lei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.