Local

Atentie la ce donati!

Liliana Nenciu
18 iul 2005 703 vizualizări
Ministerul Sanatatii a trimis o adresa catre toate directiile de sanatate publica, unitatile farmaceutice si directiile sanitar veterinare pentru a controla alimentele si medicamentele donate sinistratilor.

Ministerul Sanatatii a trimis o adresa catre toate directiile de sanatate publica, unitatile farmaceutice si directiile sanitar veterinare pentru a controla alimentele si medicamentele donate sinistratilor. Conform oficialilor DSP Vrancea, medicamentele si alimentele au fost controlate, insa doar de la firmele care au donat in locurile unde s-a facut colecta pentru sinistrati. "Rog oamenii sa fie atenti la ceea ce se doneaza. Chiar daca sint in situatii de criza nu trebuie sa accepte orice, mai ales medicamente de la persoane neautorizate. Pina acum nu s-au inregistrat probleme, deoarece nu cred ca cineva ar fi in stare sa mai si imbolnaveasca un om aflat la necaz", ne-a spus Vasile Costin, director adjunct in cadrul DSP Vrancea. Medicii fac apel catre toate firmele cu profil alimentar si farmacii sa faca donatii sinistratilor aflati la necaz. Oficialii DSP au tinut sa precizeze ca nici o farmacie din Vrancea nu a donat medicamente sinistratilor, cu toate ca judetul nostru este in criza de medicamente si materiale sanitare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.