Local

Pesedista Rodica Boboc, pe lista de prioritati a Primariei

Marius Grigorescu
12 iul 2005 893 vizualizări
Consilierul local Rodica Boboc crede ca, dupa 45 de ani de munca, are dreptul la o locuinta de la Primaria Focsani

Dupa ce consilierul local Stancu Sotir a intrat in atentia opiniei publice datorita faptului ca a fost "cadorisit" de Consiliul Judetean Vrancea cu o locuinta din fondul locativ de stat, a venit rindul consilierului local pesedist Rodica Boboc. In ultima sedinta a Consiliului Local, consilierii au aprobat cu unanimitate de voturi o noua lista de prioritati pentru repartizarea locuintelor cu chirie din fondul locativ de stat. Pe respectiva lista se regasesc 226 de persoane care si-au depus dosarele la Primaria Focsani pentru a primi o casa din fondul locativ de stat. Printre acestea se numara si consilierul local PSD, Rodica Boboc, la pozitia 223. Pentru ca legea nu interzice consilierilor locali sa primeasca o astfel de locuinta, Rodica Boboc a fost trecuta fara emotii pe lista de prioritati a municipalitatii. Viceprimarul Neagu Nistoroiu a declarat ca Rodica Boboc avea dosarul depus la Primarie inainte de a fi consilier local si ca, oricum, nu ar putea beneficia de o locuinta decit "in anul 2050", avind in vedere pozitia. Pentru ca nu stiau modul in care au fost intocmite listele cu prioritati, penelistul Gheorghe Stan le-a cerut tuturor colegilor sa spune daca vreo ruda de-a lor este pe aceasta lista, pentru a nu exista suspiciuni. "Noi am analizat dosare si nu nume", a tinut sa precizeze vicele Neagu Nistoroiu, insarcinat cu inventarierea fondului locativ al orasului. Consilierul PSD Rodica Boboc spune ca merita o astfel de locuinta dupa zeci de ani de munca, mai ales ca in acest moment nu detine o locuinta in proprietate. De altfel, consilierul local PSD ne-a cerut sa lasam deoparte aceste interpretari si sa ne interesam de afacerile si terenurile consilierilor bogati. "Eu nu am nici un fel de apartament. Locuiesc in Sud impreuna cu mama mea din momentul in care tatal meu a decedat. Eu am lucrat la Odobesti la Consiliu si mi se pare normal ca, dupa 45 de ani de munca, sa primesc si eu un apartament", ne-a declarat pesedista Rodica Boboc. De altfel, oficial, Primaria nu are nici o locuinta libera din totalul de 1.500 existente. Mai mult decit atit, din spusele primarului Decebal Bacinschi, doua blocuri din Focsani ar trebui evacuate pentru ca ar putea pune in pericol locatarii in cazul unui cutremur mai mare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.