Local

Batuti in cap

Dan Chiriac
12 iul 2005 1254 vizualizări
In cursul zilei de duminica, doi tineri vrinceni au fost victimele unor agresiuni.

In cursul zilei de duminica, doi tineri vrinceni au fost victimele unor agresiuni. Dimineata, in jurul orelor 5.00, politistii de la Odobesti au fost sesizati despre faptul ca, in cartierul Unirea, are loc un scandal intre mai multe persoane baute. La fata locului s-a deplasat o patrula de la siguranta publica, care, in timpul cercetarilor, a stabilit ca in fata unui bar din Unirea, Gheorghe Gheba, de 42 de ani, din Odobesti, l-a lovit cu pumnul pe Georgescu Cristi Dudu, dupa care l-a deposedat de o bicicleta tip montan-bike. Agresorul a plecat cu bicicleta acasa, dar a avut surpriza de a se trezi din nou cu victima peste el in curte. Cristi Dudu a venit insotit de un prieten si i-a cerut barbatului sa-i inapoieze bicicleta. Barbatul a refuzat si i-a aplicat o noua lovitura, de data aceasta cu o gantera. In cele din urma, politistii au recuperat bicicleta si i-au inapoiat-o tinarului. Gheorghe Gheba este recidivist si risca sa ajunga din nou dupa gratii, de data aceasta pentru savirsirea infractiunii de tilharie. Seara, in jurul orelor 21.45, lucratorii Biroului de Politie Vidra au fost sesizati de cadrele medicale de la spitalul din localitate ca la triaj s-a prezentat Iulian Nitu, de 23 de ani, din Vidra, care prezenta mai multe plagi taiate in zona capului. Din primele cercetari s-a stabilit ca acesta a consumat alcool la un bar din localitate impreuna cu Nica Cirlioru si Sandel Purice si ca intre cei trei a izbucnit un conflict spontan. In urma acestuia, Sandel Purice l-a lovit pe Iulian Nitu cu o halba de bere in zona capului. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-au produs agresiunile. In functie de zilele de ingrijiri medicale ale victimelor se va face si incadrarea juridica a faptelor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.