Local

Criminal la 17 ani

Dan Chiriac
11 iul 2005 754 vizualizări
Batrinul din Pufesti a fost omorit de un adolescent

Criminalul a fost descoperit dupa amprentele lasate in casa


Dupa aproximativ o saptamina de cercetari, politistii vrinceni au reusit sa-l identifice pe criminalul batrinului din comuna Pufesti. In urma cercetarilor specifice, dar si pe baza amprentelor lasate in casa, politistii l-au identificat pe criminal ca fiind un tinar in virsta de numai 17 ani, din comuna bacauana Cotofanesti. In urma cu o saptamina, Cosmin S. a intrat in casa peste Gavrila Marta, in virsta de 76 de ani, din Pufesti cu gindul sa ii ia bani. Inca de la gasirea cadavrului, echipa operativa care se ocupa de caz a stabilit ca Gavrila Marta a fost omorit in scop de jaf. Totodata, ancheta a stabilit ca batrinul a fost omorit in casa, prin strangulare cu un cablu electric. Autorul l-a sufocat pe batrin introducindu-i in gura un calus. Dupa ce l-a sugrumat, tinarul a pus cadavrul intr-o plapuma si l-a carat in beciul casei, care a fost acoperit cu clapa, peste care a fost pus si un butoi de patru sute de litri de apa. Cadavrul a fost descoperit intimplator de vecini, care, dupa ce au vazut toata casa ravasita, si-au dat seama ca batrinul patise ceva rau. Pentru a-l depista mai repede pe criminal, anchetatorii au prelevat probe din casa pe care le-au trimis la Institutul de Criminalistica din Bucuresti. Astfel ca, in urma rezultatelor primite, pe baza amprentelor digitale, politistii au reusit sa-l identifice pe criminal. In prezent, acesta este audiat de procurorii vrinceni. Deocamdata, nu se stie pentru ce suma a platit cu viata nefericitul batrin din Pufesti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.