Local

Accidentele cu politisti, la ordinea zilei

Dan Chiriac
8 iul 2005 916 vizualizări
Subofiterul Ionut Irimia s-a rasturnat cu masina

Un alt politist vrincean a fost implicat intr-un accident de circulatie. Agentul Ionut Irimia, in virsta de 25 de ani, de la Biroul de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Focsani a vazut moartea cu ochii, ieri dimineata, dupa ce s-a lovit cu masina de un copac, dupa care s-a rasturnat. Potrivit politiei, in jurul orelor 8.30, in timp ce se afla la volanul unei masini Matiz, pe directia de mers Odobesti - Focsani, agentul Ionut Irimia s-a lovit de un copac, dupa care s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului. Seful politiei vrincene spune ca, in urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca vinovat de producerea accidentului este chiar politistul. "A incercat sa evite o groapa si, din cauza neatentiei si a neadaptarii vitezei la conditii de drum, Ionut Irimia s-a izbit de un copac, dupa care s-a rasturnat. Era singur in masina, iar in urma probelor a rezultat ca nu consumase alcool", ne-a declarat comisarul Viorel Serbanoiu. La fata locului s-a deplasat imediat si un echipaj de la Serviciul de Ambulanta, care a preluat victima si a transportat-o la spital. "Am fost anuntati la orele 8.35 despre un accident in care a fost implicat un politist. Din fericire, cind am ajuns la fata locului am gasit victima in stare destul de buna. Aceasta a suferit un traumatism cranoi-cerebral acut inchis, dar starea sa de sanatate nu ridica probleme deosebite", ne-a spus medicul Nicolae Varasciuc, seful SAJ. Acest accident se inscrie in seria evenimentelor in care sint implicatii oamenii legii din judetul nostru. Numai de la inceputul acestui an, trei politisti, aflati la volanul propriilor masini, au produs accidente de circulatie. La sfirsitul lunii martie, seful Biroului Comunal Vidra, subcomisarul Adrian Oprea, s-a proptit cu autoturismul sau Dacia in gardul unei case din comuna Valea Sarii. Politistul accidentat chiar de ziua Politiei a scapat ca prin minune cu viata, dar s-a ales cu multiple fracturi. Apoi, seful de post din comuna Brosteni, agentul sef Cristi Badiu, s-a rasturnat cu masina pe raza comunei Cotesti si a ranit alte doua persoane aflate in Dacie. In urma cu o luna, seful de post de la Maicanesti a omorit un copil de opt ani, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. De asemenea, in ultima saptamina, rutieristii au amendat sapte politisti care au incalcat regulile de circulatie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.