Local

Programul de exorcizare a functionarilor publici

Marius Grigorescu
4 iul 2005 785 vizualizări
Functionarii vrinceni ameninta cu proteste

Functionarii vrinceni ameninta cu proteste la Bucuresti in luna septembrie, in cazul in care nu le vor fi luate in considerare revendicarile. Sindicalistii din cadrul Sindicatului Muncii si Protectiei Sociale afiliat la Alianta Federativa a Sindicatelor Functionarilor Publici cer marirea salariilor pentru functionari incepind din octombrie, o alta marire de 50% a salariilor in 2006, alocarea de fonduri pentru pregatirea profesionala si modificarea programului de lucru. Presedintele AFSFP, Vasile Marica, le-a cerut sindicalistilor vrinceni pregatirea tuturor functionarilor pentru proteste pentru ca Guvernul sa poata fi determinat sa accepte revendicarile functionarilor. Momentan, reprezentantii bugetarilor s-au rezumat doar la un protest iesit din comun. "AFSFP, reprezentind 64.320 de functionari publici, multumeste foarte mult Guvernului pentru programul de exorcizare a functionarilor publici care sint posedati de salarii sub media salariului brut pe economie, posedati de foarte multe bilete de odihna acordate, un bilet la 70 de functionari, posedati de statul peste program datorita lipsei de personal ... Propunem Guvernului, in continuare, pentru a putea definitiva exorcizarea si eliberarea de Guvernul care i poseda pe functionari sa treaca la infometarea acestora prin scumpirea carnii, laptelui, brinzei, etc, obligarea la post pina in luna octombrie. Pina in septembrie facem haz de necaz, dar daca nu se va reveni asupra deciziei de suspendare a cresterilor salariale tocmai atunci cind avem mai multa nevoie, AFSFP va organiza actiuni de protest incepind cu a doua parte a lunii septembrie", se arata in comunicatul sindicalistilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.