Local

Cadavrul decapitat la Reghiu a fost mincat de animale

Dan Chiriac
30 iun 2005 746 vizualizări
Batrinul decapitat, gasit alaltaieri intr-o casa parasita din satul Raiuti, comuna Reghiu, a fost sfirtecat de animale, desi anchetatorii banuiau ca au de-a face cu o crima.

Batrinul decapitat, gasit alaltaieri intr-o casa parasita din satul Raiuti, comuna Reghiu, a fost sfirtecat de animale, desi anchetatorii banuiau ca au de-a face cu o crima. In urma necropsiei, medicii legisti au stabilit ca Vasile Luca, de 67 de ani, a decedat din cauze naturale, iar mai apoi a fost sfirtecat de ciinii din zona. Pina acum anchetatorii, nu au gasit bratele batrinului si nici nu spera sa le mai gaseasca, deoarece in zona respectiva sint foarte multi ciini, dar si animale salbatice. Pensionarul Vasile Luca a fost gasit marti dupa amiaza, de catre Neculai Hagiu, decedat intr-o casa parasita de aproape 30 de ani. Martorii spun ca batrinul era decapitat, nu avea bratele iar intestinele erau scoase afara. De asemenea, pe drum, anchetatorii au mai gasit citeva oase si hainele pline de singe care apartin victimei. Desi la inceput s-a vehiculat ca Vasile Luca ar fi fost omorit, in urma necropsiei, acest lucru a fost infirmat. Localnicii sustin ca in satul lor frecvent coboara animalele salbatice care le distrug culturile. "In fiecare seara, coboara porcii mistreti. Ne-am saturat de ei. Cred ca am pus cartofi anul acesta de vreo citeva ori din cauza animalelor salbatice. Mai coboara si ursii, dar nu mereu, insa avem si ciini foarte periculosi. Am zis ca-i mina de om cu batrinul, dar si animalele sint periculoase", ne-au spus localnicii. Corpul neinsufletit al batrinului Vasile Luca va fi adus acasa pentru a fi inmormintat crestineste.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.