Local

Pesdistul Matisan a pacalit toti consilierii Aliantei

Marius Grigorescu
29 iun 2005 649 vizualizări
Opt consilieri locali au dorit ieri sa protesteze in plenul Consiliului Local impotriva edilului sef si a viceprimarilor, care au absentat de la sarbatoarea drapelului national, din 26 iunie.

Opt consilieri locali au dorit ieri sa protesteze in plenul Consiliului Local impotriva edilului sef si a viceprimarilor, care au absentat de la sarbatoarea drapelului national, din 26 iunie. Consilierul Victor Racosanu, a vrut ieri sa rosteasca, la inceputul sedintei, protestul semnat de sapte consilieri din Alianta si de independentul Gheorghe Iorga. "Va dau cuvintul la capitolul «Diverse»", a spus, initial, presedintele de sedinta, pesedistul Bogdan Matisan. Supriza de proportii pentru reprezentantii PNL - PD a fost insa in momentul in care au constatat, la sfirsitul sedintei, ca nu exista o rubrica "Diverse" in ordinea de zi votata de toti consilierii. Prevalindu-se de acest lucru, Bogdan Matisan a inchis lucrarile sedintei fara a le mai da cuvintul reprezentantilor Aliantei, pentru a-si exprima oful in plen. In schimb, Stancu Sotir a fost lasat la inceputul sedintei sa faca declaratii politice si sa-si anunte "independenta". Pe de alta parte, este pentru prima data cind, de pe convocarea consilierilor, lipseste rubrica "Diverse". Reprezentantii PNL - PD au cerut inregistrarea sedintei de la inceput, pentru a dovedi ca Matisan i-a cerut consilierului Victor Racosanu sa vorbeasca la rubrica diverse si spun ca se vor interesa daca este legal ca aceasta rubrica sa nu se regaseasca pe convocarea unei sedinte ordinare. "Nu putem intelege de ce reprezentanti de seama ai PSD, partid aflat la conducere in plan municipal sau judetean, ignora simbolurile nationale, ignora trecutul si speranta, tocmai a acelora pe care pretind ca ii reprezinta, cirmuiesc si indruma. Cum altfel putem interpreta absenta primarului Decebal Bacinschi, a viceprimarilor Neagu Nistoroiu si George Mardare si a consilierilor PSD din sfatul de onoare la drapel", aratau cei opt consilieri in protestul lor.













În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.