Local

Politia vrinceana cauta inspector adjunct

Matei Bratu
28 iun 2005 638 vizualizări
Inscrierile pentru ocuparea functiei se fac pina pe 1 iulie. Candidatii vor prezenta si copii dupa declaratia de avere

Inspectoratul General al Politiei a hotarit ieri scoaterea la concurs a postului de adjunct al sefului politiei vrincene. Postul este vacant in urma eliberarii din functie a comisarului sef Sandel Doaga. Viitorul inlocuitor al lui Sandel Doaga va trebui sa aiba cel putin gradul profesioanl de comisar sef si va avea atributii pe linie de investigatii criminale. Cei interesati pentru a participa la concurs se vor inscrie la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane, la Directia Management Resurse Umane, pe baza de raport, pina la data de 1 iulie 2005. Concursul va avea loc la o data ce va fi stabilita ulterior, la sediul IGPR, iar probele privind activitatea de management resurse umane in unitatile Ministerului Administratiei si Internelor. Politistii care vor candida la functia de adjunct al politiei vrincene vor proveni din sursa interna si din orice judet din tara, ne-au spus surse din politie.

Candidatii vor prezenta un proiect managerial pe profilul de investigatii criminale, pe tema "Strategia de reforma si eficientizare a activitatii IPJ Vrancea, prin prisma eforturilor Politiei Romane de modernizare, conform normelor UE". De asemenea, aspirantii la aceasta functie vor fi supusi unui test de specialitate si unui interviu in cadrul caruia se va verifica abilitatea in utilizarea computerului. Cu ocazia inscrierii, candidatii vor anexa la raport o adeverinta medicala, cu avizul "apt" pentru indeplinirea atributiilor functiei scoase la concurs si copii xerox de pe actele de studii si declaratia de avere. Politistii se pot inscrie in competitie doar daca au fost apreciati cu cel putin calificativul "foarte bine" de superiori, in ultimii doi ani, si daca au avut o comportare ireprosabila, neaflindu-se sub efectul vreunei sanctiuni. Surse neoficiale din cadrul politiei vorbesc despre faptul ca favorit pentru ocuparea acestui post este comisarul sef Gavril Iacob, seful Serviciului de Ordine Publica, dar exista si alti politisti competenti, care ar putea ocupa cu brio aceasta functie.


Conditii de participare

In vederea inscrierii la concurs, politistii interesati trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii minimal:

- sa fie absolventi de lunga durata cu diploma de licenta

- sa fie absolventi ai unui curs postuniversitar in domeniu

- sa fie absolventi ai unui curs de management corespunzator nivelului

- sa aiba experienta de cel putin un an in functii de conducere si trei ani in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei

- sa fie declarati apti medical si psihologic

- sa aiba abilitati in utilizarea computerului

- sa fie cunoscatori ai unei limbi straine de circulatie internationala.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.