Local

Urmarire ca in filme pe soseaua de centura

Matei Bratu
20 iun 2005 900 vizualizări
Un focsanean filmat cu radarul nu a oprit la semnalul politistilor. Dupa ce a fost prins, barbatul a sarit cu un cutit la organele de ordine.

Simbata dupa-amiaza, politistii aflati pe soseaua de centura, pentru a-i sanctiona pe vitezomani, au avut parte de o urmarire ca in filme. In jurul orelor 17.00, aparatul radar l-a inregistrat pe Vasilica Tataru (37 de ani) circulind la volanul unui Ford Fiesta, cu 70 de km/h. Politistii au incercat sa-l opreasca pe focsanean, insa acesta a ignorat total semnalele agentilor. Rutieristii au plecat in urmarirea soferului si au reusit sa-i blocheze calea in apropiere de intersectia de la Onasis.

Incercarea politistilor de a-l testa cu aparatul alcooltest l-a enervat peste masura pe focsanean. Barbatul a scos un cutit, cu care i-a si amenintat pe politisti. Ba mai mult, soferul a reusit sa mai fuga odata, fiind insa prins din nou. De data aceasta, Vasilica Tataru a fost imobilizat si testat cu alcooltestul, in urma caruia a rezultat o alcoolemie de 0,77 mg/l. Politistii au incercat sa-l conduca pe sofer la spital, pentru recoltarea de probe biologice, dar acesta a refuzat categoric. Vasilica Tataru va ramine fara permis de conducere, va fi amendat pentru depasirea vitezei regulamentare, dar se va alege si cu dosar penal pentru ultraj si refuz de probe biologice. De asemenea, acesta ar putea fi acuzat de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, in timp ce avea o imbibibatie alcoolica peste limita legala. Vasilica Tataru va fi cercetat in stare de libertate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.