Local

Terasa Mario ar putea fi amendata cu 30 de milioane

Marius Grigorescu
9 iun 2005 604 vizualizări
Directorul DSP spune ca firma va fi amendata cu 30 de milioane de lei pentru functionarea fara aviz sanitar

Administratorul terasei "Mario", instalata peste noapte in centrul orasului, risca sa primeasca o amenda de 30 de milioane de lei. Directorul DSP Vrancea, Vasile Costin, a declarat ca acesta este cuantumul amenzii pentru societatile ce desfasoara activitati de alimentatie publica si care nu au autorizatie sanitara. "Nu pot sa cred ca Primaria le-a dat autorizatie de functionare intr-un loc central al orasului, fara ca acestia sa aiba autorizatie sanitara. Nu putem lasa lucrurile asa deoarece acest lucru pune in pericol sanatatea consumatorilor. In cursul acestei saptamini, specialistii din cadrul Directiei de Sanatate Publica vor merge la fata locului pentru a sesiza eventualele nereguli. Pentru faptul ca ei functioneaza fara autorizatie sanitara, risca sa primeasca o amenda de pina la 30 milioane lei. Daca aceasta amenda va fi platita in 24 de ore, suma totala s-ar mai putea micsora. Vom sesiza si Primaria care a permis ca acest local sa functioneze fara acte in regula", ne-a spus Vasile Costin, directorul DSP Vrancea. Desi vicele pesedist Mardare a recunoscut faptul ca societatea nu trebuia sa primeasca avizul favorabil ocuparii domeniului public de la "Ceasul Rau", chiar el a semnat autorizatia de functionare, scuzindu-se dupa aceea ca a semnat "ca primarul". Vicele a spus insa ca este putin probabil ca municipalitatea sa prelungeasca avizul dat societatii, dat fiind faptul ca aceasta a avut doar o autorizatie provizorie, valabila 30 de zile.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.