Local

Cadouri de 1 Iunie pentru copiii de la Centrul Maternal

Iulia Crețu
31 mai 2005 711 vizualizări
Un grup de elevi de la Centrul "Elena Doamna" au vrut sa sarbatoreasca in avans Ziua Internationala a Copilului

Un grup de elevi de la Centrul "Elena Doamna" au vrut sa sarbatoreasca in avans Ziua Internationala a Copilului si oferit cadouri micutilor aflati in Centrul "Mama si Copilul". Scolarii cu deficiente de auz si de vorbire au lucrat, in cadrul orelor de croitorie, zeci de hainute pentru sugari si, ieri, au facut un gest de iubire si caldura fata de prichindeii aflati in centru. Nou-nascutii, dar si copiii mai mari, aflati in ocrotire, au primit bluzite, barbetele si caciulite, toate confectionate de elevii din anul II profesionala, care au doar 17 ani. Cei de la "Elena Doamna" au spus ca, de 1 Iunie, este mai important sa daruiesti decit sa primesti. "Cu prilejul sarbatoririi Zilei Copiluilui, un grup de elevi de la clasa profesionala, din anul II, a lucrat o expozitie de imbracaminte pentru nou-nascuti. Copiii au ales sa le daruiasca micutilor de la Centrul Maternal. Prin astfel de gesturi ii invatam sa fie generosi si sa aiba grija si de alti copii cu probleme. Elevii nostri au lucrat cu drag, au fost foarte incintati de acest proiect, iar hainutele sint foarte reusite", ne-a spus Ionelia Suciu, directoarea Centrului "Elena Doamna".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.