Local

Cinematograful Balada va fi dat pe mina Mariei Murgoci

Marius Grigorescu
27 mai 2005 1113 vizualizări
Pentru ca nu are sediu, directoarea Ansamblului "Tara Vrancei" va prelua Cinematograful "Balada" . La propunerea primarului Decebal Bacinschi, Maria Murgoci va administra si cinematograful.

Desi a avut o activitate ce a ridicat destule semne de intrebare in rindul consilierilor locali, Ansamblul Folcloric Profesionist "Tara Vrancei" primeste noi responsabilitati. Primarul Decebal Bacinschi se dovedeste deosebit de generos cu cintareata Maria Murgoci, edilul propunind spre aprobarea consilierilor locali patru proiecte de hotarire prin care se doreste trecerea cladirii Cinematografului "Balada" in administrarea Ansamblului Tara Vrancei, precum si preluarea activitatii de cinematografie. Edilul le mai propune consilierilor si aprobarea modificarii regulamentului de organizare si functionare a ansamblului si modificarea organigramei, statului de functii si a numarului de personal, probabil pentru incadrarea somerilor de la "Doina Vrancei". "Am initiat aceste proiecte ca sa ii iau de la Casa de Cultura, unde platesc lunar 45 de milioane lei, sa aiba si ei un sediu. Practic, cinematograful va deveni un fel de ateneu si vor pastra oamenii care se ocupa de filme, insa vor fi in subordinea ansamblului", spune primarul Decebal Bacinschi. Maria Murgoci nu stie inca ce va face dupa preluarea cinematografului. Cintareata spune ca va continua activitatea si ca va sustine si spectacole in cladirea proiectata pentru vizionarea de filme, dar ca, in ceea ce priveste filmele, nu poate promite nimic. Maria Murgoci spune ca doreste ca intii sa se aprobe proiectul. "Imi puneti intrebari la care nu pot raspunde, deocamdata. Noi sintem optimisti si trebuie sa muncim in continuare cu drag, cu pasiune. Se pot face spectacole, se pot aduce filme ca si inainte, dar, deocamdata, vorbim de pasarea de pe gard", ne-a declarat Maria Murgoci, directorul Ansamblului "Tara Vrancei".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.