Local

Tinerii se pregatesc din nou de alegeri

Iulia Crețu
23 mai 2005 818 vizualizări
Pe 31 mai se va alege un primar al adolescentilor.


Tinerii liceeni din Focsani si-au ales deja cei 23 de reprezentanti, care le vor sustine interesele si vor incerca sa le rezolve problemele pe linga politicienii adulti. Pe data de 31 mai, consilierii vor fi investiti in functie, iar din rindul lor va fi ales un primar, doi viceprimari si un secretar al tinerilor. Pina acum, adolescentii s-au intilnit in citeva sedinte unde au avut ocazia de a se cunoaste mai bine intre ei si si-au prezentat obiectivele si asteptarile de la noile functii "de conducere". Grupul de consilieri din Consiliul Local al Tinerilor Focsani a elaborat si un proiect al manifestarilor dedicate Zilei Internationale a Copilului, 1 iunie, care urmeaza a fi prezentat Primariei pentru a le acorda sprijin financiar. Adolescentii au in plan organizarea unor piste de role in parcurile din Focsani, a unor ziduri speciale pentru vopsirea in gen graffiti si a mai multor concursuri sportive pentru cei mici. "Pina acum am avut doua sedinte, prin intermediul carora ne-am cunoscut mai bine. Am elaborat anumite proiecte, concursuri, cam ce-am vrea noi sa facem pentru Ziua de 1Iunie. Eu am propus organizarea unor piste de role, care probabil ca se vor face pe strada Stefan cel Mare, si a unor ziduri pentru graffiti. De asemenea, am in vedere organizarea unui concurs pe teme sportive. Pina acum ne intelegem bine, iar pe 31 mai, dintre nooi, se va alege un primar, doi viceprimari si un secretar al tinerilor", ne-a spus Razvan Bogdan Neacsu, consilier ales in cadrul Consiliului Local al Tinerilor Focsani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.