Local

De la pavele MBM la asfalt pe trotuarele Focsaniului

Marius Grigorescu
4 mai 2005 807 vizualizări
In perioada 2000 - 2004 primarul Decebal Bacinschi a facut o moda din a pava trotuarele Focsaniului cu pavele de tip MBM



In perioada 2000 - 2004 primarul Decebal Bacinschi a facut o moda din a pava trotuarele Focsaniului cu pavele de tip MBM, realizate de SC MBM Construct SA, firma administrata de un bun prieten al primarului, cu care Primaria Focsani a "colaborat" pentru realizarea celor mai mari investitii. In acest fel s-au cheltuit miliarde de lei de la bugetul local, primarul dorind sa paveze tot orasul in acest mod. Zilele acestea, municipalitatea a ales sa "paveze" trotuarele stricate cu aceeasi mixtura folosita la astuparea gropilor. Directorul Directiei de Dezvoltare Servicii Publice spune ca s-a ales aceasta metoda din lipsa banilor. Si Decebal Bacinschi a recunoscut ca pavelele sint scumpe si ca Primaria nu isi mai poate permite astfel de investitii. "Pavelele tip MBM sint foarte scumpe si, momentan, am ales sa reparam trotuarele cu asfalt. Vom pune pavele cind vom reface trotuarele de la un capat la altul, dar acum nu avem bani pentru aceste investitii", a declarat primarul, care spune in continuare ca are de gind sa paveze cu materiale de la MBM toate trotuarele din oras. Trebuie adaugat ca pavele au fost montate cu precadere in zonele in care locuiesc pesedisti de vaza sau sefi de institutii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.