Local

Primaria sponsorizeaza cluburile sportive private

Marius Grigorescu
28 apr 2005 637 vizualizări
Consilierii locali au decis in ultima sedinta alocarea sumei de un miliard de lei pentru doua asociatii sportive din Focsani. Clubul Sportiv "Handbal Club" Focsani si Asociatia Judeteana de Judo Vrancea au primit 800 de milioane si respectiv 200 de milioane de lei, dupa ce unii consilieri au tinut sa-si arate dezaprobarea fata de acest proiect de hotarire.

Consilierii locali au decis in ultima sedinta alocarea sumei de un miliard de lei pentru doua asociatii sportive din Focsani. Clubul Sportiv "Handbal Club" Focsani si Asociatia Judeteana de Judo Vrancea au primit 800 de milioane si respectiv 200 de milioane de lei, dupa ce unii consilieri au tinut sa-si arate dezaprobarea fata de acest proiect de hotarire. Consilierul pesedist Ion Vlase a cerut colegilor sai sa reduca la jumatate sumele alocate cluburilor sportive private pe motiv ca ar fi lucruri mai importante de realizat in oras cu acesti bani. Alesul a fost insa contrazis chiar de colegii de partid, majoritatea fiind de acord cu finantarea celor doua echipe. "Echipa de handbal a cerut de fapt 1,2 miliarde de lei, insa am aprobat doar 800 de milioane. Se doreste chiar crearea unui centru olimpic la Focsani si va trebui sa sustinem si noi echipele care doresc sa faca performanta si sa reprezinte Focsaniul", a declarat Gabriel Corneanu, presedintele Comisiei care a aprobat alocarea acestor fonduri. "Sintem, la ora actuala, singurul municipiu care nu are o echipa reprezentativa. Multi dintre marii sportivi s-au format insa aici si acum s-au indreptat catre alte cluburi. Va trebui sa acordam mai mult credit sportului, pentru ca avem copii buni si acesta este motivul pentru care dorim sa facem cel putin o echipa a Primariei care sa fie cunoscuta la nivel national", a spus si primarul Decebal Bacinschi. Cu abtinerea consilierului PSD Ion Vlase, proiectul de hotarire a fost aprobat cu majoritate de voturi.












În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.