Local

Incep lucrarile de reabilitare a strazilor

Dan Chiriac
31 mar 2007 822 vizualizări
De saptamina viitoare strazile municipiului Focsani ar urma sa se schimbe la fata

Primaria Focsani va demara de saptamina viitoare lucrarile de reabilitare a strazilor municipiului, in colaborare cu politistii de la Biroul de Siguranta Rutiera in Mediul Urban. In proiect sint prevazute a fi refacute bulevardele si strazile din oras, atit trotuarele, cit si partea carosabila, modernizarea intersectiilor, o noua semaforizare, creearea de locuri de parcare. In perioada

urmatoare, conform planului stabilit, urmeaza a fi reabilitate 52 de strazi din Focsani. "Deja utilajele au fost aduse pe strada Ovidenie, iar de saptamina viitoare va demara prima etapa a roiectului, incluzind toate strazile din zona Tabacari - Longinescu - Vilcele. Politia Rutiera va asigura desfasurarea traficului in zona, care se va desfasura pe un singur sens. Un echipaj va supraveghea non-stop lucrarile de modernizare. Etapele viitoare vor include refacerea bulevardelor Bucuresti, Independentei si Unirii", spune subcomisarul Catalin Stegarescu, seful rutieristilor focsaneni. Prin reducerea spatiilor verzi si a trotuarelor se va incerca creearea de noi locuri de parcare. In plus, se va permite parcarea autoturismelor pe trotuar pe strazile unde traficul nu este foarte aglomerat, in speta Cuza Voda, Independentei si Alexandru Vlahuta, dar nu si pe bulevardele Unirii, Republicii si Bucuresti. De asemenea, citeva dintre intersectii din oras vor fi dotate cu semafoare sau camere video, pentru o mai buna desfasurare a traficului si pentru monitorizarea acestuia. De ieri, politistii rutieri au introdus un semn de interzis care reglementeaza circulatia pestrada Mihail Kogalniceanu. Astfel, virajul la stinga de pe strada Mr. Gh. Pastia spre BRD este interzis, revenindu-se la interdictia care a existat pina in urma cu jumatate de an. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.