Local

Trei oameni au vazut moartea cu ochii

Dan Chiriac
5 mar 2007 1079 vizualizări
Trei focsaneni au vazut moartea cu ochii dupa ce masina in care se aflau a fost izbita de un TIR, intre comunele Urechesti si Popesti.

Ca prin minune, autoturismul Dacia Solenza a rezistat bine impactului cu autotrenul, iar cei trei pasageri au scapat doar cu rani usoare. Politistii spun ca, din declaratiile martorilor, a reiesit ca accidentul s-a produs dupa ce soferul Daciei, Viorel Burdusa, 27 ani, a incercat sa efectueze manevra de intoarcere fara sa se asigure. "Sint doi martori care declara ca soferul Daciei Solenza a efectuat virajul de intoarcere fara sa se asigure si a fost izbit din lateral de un TIR condus in acelasi sens de mers de Nicolae Melnic, 45 ani, din Criuleni, Republica Moldova. In urma impactului, cei trei pasageri ai Daciei au suferit rani usoare", ne-a spus inspectorul Marius Milea, de la Serviciul Politiei Rutiere Vrancea. Cele doua ambulante sosite la fata locului au transportat victimele la Spitalul Judetean. "Soferul a suferit un traumatism facial si unul de coloana cervicala, Ionut Anton are un traumatism cranio-cebral acut deschis, iar cel de-al treilea a suferit o contuzie la sold", ne-a spus dr. Danut Ceamburu, directorul SAJ Vrancea. Cei doi conducatori auto au fost testati cu alcooltestul, dar

rezultatul a fost negativ. Soferul autotrenului venea din Ucraina si mergea la Tirgoviste, avind masina incarcata cu generatoare de fonta. "Nu stiu ce au vrut sa faca, dar i-am vazut deodata ca vor sa «cirneasca» si au venit direct in fata mea. Nu aveam viteza, am incercat sa-i evit, dar nu am avut ce sa le fac", a spus Nicolae Melnic. De altfel, acesta a prezentat politistilor diagrama de viteza a TIR-ului, care arata ca viteza de deplasare nu era mai mare de 30-40 km/h in momentul impactului.

(Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.