Național

Meci între Blaga şi Macovei pentru şefia PDL?

Ziarul de Vrancea
19 iun 2012 601 vizualizări
Secretarul general demisionar al PDL, Ioan Oltean, a anunţat ieri că a semnat pentru susţinerea candidaturii lui Vasile Blaga pentru funcţia de preşedinte al PDL şi că au semnat şi alţi lideri din organizaţii.

Tot ieri, deputatul PDL Sever Voinescu a precizat că grupul compus din Cristian Preda, Monica Macovei, Theodor Paleologu şi el va discuta şi va anunţa care va fi candidatul pe care îl va propune pentru conducerea partidului.
Preşedintele demisionar al PDL Emil Boc a anunţat ieri, după şedinţa CNC, că în 30 iunie va avea loc Convenţia Naţională Extraordinară, urmând să fie aleşi preşedintele şi membrii BPN, pe actuala structură de conducere. "Vor fi 1.450 de delegaţi", a precizat Emil Boc. Potrivit acestuia, comisia de organizare a Convenţiei va fi formată din nouă persoane, propuse de organizaţiile judeţene cu cele mai bune rezultate la alegerile locale.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.