Național

COLOANA: O femeie şi-a ucis fetiţa, apoi s-a spînzurat

Ziarul de Vrancea
19 ian 2012 1450 vizualizări
O femeie în vârstă de 31 de ani din Tecuci şi-a ucis fetiţa în vîrstă de patru luni, după care s-a spînzurat, ea lăsînd un bilet în care a scris că şi-a omorît copilul întrucît era bolnav.

Crima s-a petrecut în comuna gălăţeană Cudalbi, unde locuiesc părinţii femeii. Potrivit unor surse din rîndul anchetatorilor, miercuri seară femeia le-a spus părinţilor că urmează să îi facă baie fetiţei, iar ieri dimineaţă bătrînii şi-au găsit fiica spînzurată, într-o anexă din gospodărie. Fetiţa de patru luni a fost găsită moartă în albia în care ar fi urmat să fie îmbăiată. Femeia a lăsat un bilet de adio în care a scris că îşi cere iertare rudelor şi în special soţului său, despre care a spus că este un om deosebit şi că se simte vinovată faţă de acesta pentru că a dat naştere unui copil bolnav. De altfel, în bilet ea şi-a motivat gestul spunînd că fetiţa avea probleme grave de sănătate.

Procuror, cercetat de DNA

Prim - procurorul Parchetului Judecătoriei Sectorului 4 Mihai Betelie a intrat în atenţia DNA. El este suspectat că ar fi încheiat tranzacţii financiare utilizînd informaţiile obţinute în virtutea funcţiei, au declarat ieri surse judiciare. DNA a declanşat ieri dimineaţă percheziţii la locuinţa lui Betelie. De altfel, secţia pentru procurori a CSM a avizat, miercuri, efectuarea percheziţiilor şi luarea măsurii preventive a reţinerii faţă de acesta. Potrivit unor surse judiciare, procurorul era monitorizat de mai multe luni. Betelie a fost prim - procuror la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, apoi, prin concurs a cîştigat postul actual. El a mai intrat o dată în atenţia procurorilor DNA, care l-au scos ulterior de sub urmărire penală.

O fetiţă româncă a furat bijuterii în valoare de 50.000 de euro în Franţa

O fetiţă româncă în vîrstă de zece ani a fost reţinută sîmbătă de jandarmi în Beaucouzé, în vestul Franţei, după furtul unor bijuterii cu o valoare de aproximativ 50.000 de euro, relatează Le Courrier de l'Ouest, în ediţia de ieri. Ulterior, fetiţa a fugit din căminul în care a fost plasată. Ancheta desfăşurată de poliţie şi jandarmerie a arătat că ea ar fi implicată în alte opt furturi similare, comise cu două zile înainte. Comandantul poliţiei franceze a afirmat miercuri că străinii sînt implicaţi în "20 la sută din infracţiunile comise în Franţa", în timp ce Guvernul tocmai a atribuit creşterea numărului de furturi "raidurilor" infractorilor veniţi din Europa de Est.

Avion cu motorul defect. Adrian Porumboiu şi Relu Fenechiu, printre pasageri

Liderul PNL Iaşi, Relu Fenechiu, primarul liberal al municipiului Paşcani, Grigore Crăciunescu, şi omul de afaceri Adrian Porumboiu s-au aflat ieri în aeronava Tarom care s-a întors pe Aeroportul din Iaşi din cauza unei defecţiuni. "Am decolat, am mers cam şapte minute, apoi ne-am întors la Iaşi. Eram pe scaun lîngă domnul Fenechiu (n.r. - liderul PNL Iaşi), chiar în dreptul motorului care s-a oprit. Nu a fost panică, personalul a fost amabil, iar piloţii merită felicitaţi. Lumea a fost liniştită", a declarat primarul Grigore Crăciunescu.
Aeronava Tarom pe ruta Iaşi - Bucureşti, care avea 25 de pasageri la bord s-a întors, ieri dimineaţă, pe aeroportul ieşean la scurt timp de la decolare, după ce piloţii au sesizat o defecţiune la unul dintre motoare. Potrivit purtătorului de cuvînt al Consiliului Judeţean Iaşi, Sebastian Tătaru, cursa a decolat fără probleme la ora 9.30, iar după 15 minute, piloţii au sesizat apariţia unei defecţiuni, hotărînd să se întoarcă pe Aeroportul din Iaşi.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.