Național

Stiri nationale pe o coloana

Ziarul de Vrancea
9 aug 2011 694 vizualizări
Trei romani au murit intr-un parc de distractii din Spania




Trei tineri români care participau la serbarile orasului Villacanas din Toledo au decedat, ieri dimineata, dupa ce un dispozitiv al unei instalatii de agrement numita s-a desprins. Potrivit presei spaniole, cei trei participau la sarbatoarea orasului Villacanas din Toledo. Tinerii aveau virste intre 23 si 31 de ani. O a patra persoana, o fata de 16 ani, este grav ranita. Ea a fost internata la spitalul Virgen de la Salud din Toledo, suferind un traumatism craniocerebral. Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 4.00, cind un dispozitiv al unei instalatii de agrement numita "Tarantula" s-a desprins. Doua dintre victime au murit pe loc, iar cea de-a treia si-a pierdut viata o jumatate de ora mai tirziu. Villacanas este o localitate cu 10.000 de locuitori situata în vestul provinciei spaniole Toledo, la 80 de kilometri distanta de capitala La Mancha.



Un interlop clujean a injunghiat un brancardier

Un brancardier de la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca a fost înjunghiat, ieri dimineata, de un membru al lumii interlope din municipiu, Marius David, zis "Gore". În urma incidentului, brancardierul a fost operat, iar în prezent starea acestuia de sanatate este stabila. "Brancardierul a fost lovit de mai multe ori în bratul sting si în torace. A fost operat, iar în prezent starea sa este stabila, dar va avea nevoie de o perioada lunga de îngrijiri medicale", a spus seful UPU Cluj, Dorin Muresan. Din primele cercetari a reiesit ca agresorul s-a prezentat, luni seara, la UPU Cluj, unde a fost investigat si internat pentru administrarea tratamentului. Ieri dimineata, pacientul a devenit violent, înjunghiind cu un cutit un brancardier, dupa care a disparut.
Seful UPU Cluj, Dorin Muresan, a declarat ca agresorul, Marius David, zis "Gore", a fost vizitat la spital de o persoana apropiata care ar fi putut sa-i dea cutitul cu care l-a înjunghiat pe brancardier. Potrivit sursei citate, Marius David avea ascuns cutitul sub un tricou în momentul incidentului.
În ultimele zile, Marius David, zis "Gore", s-a prezentat de mai multe ori la urgenta pentru a primi îngrijiri medicale, medicii trimitindu-l la sectia de psihiatrie, dar acesta refuzind sa mearga. In cele din urma, agresorul a fost prins, ieri la prinz, în curtea Spitalului TBC din Cluj-Napoca. Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, barbatul s-a ascuns printre tufisuri aflate în curtea spitalului. El este anchetat pentru tentativa de omor.




Fiul lui Bercea Mondial, retinut pentru tilharie

Unul din fiii lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, Laurentiu Anghel, în virsta de 23 de ani, si ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, au fost retinuti pentru complicitate la tilharie. Potrivit reprezentantilor IPJ Arges, Politia a fost sesizata de o femeie de 35 ani, din Pitesti, ca în timp ce mergea pe o strada din municipiu, în zona unei unitati bancare, a fost agresata de un individ necunoscut care prin violenta i-a furat de la git doua lantisoare din aur, în greutate totala de 30 de grame, acesta fugind de la locul faptei cu un autoturism marca Renault Megan. "În urma verificarilor efectuate în trafic, un echipaj de Politie Rutiera a reusit sa blocheze autoturismul pe raza localitatii Albota, judetul Arges, în directia de mers catre Slatina, în autoturism fiind identificati si imobilizati Laurentiu Anghel, de 23 de ani, si Marius Constantin, de 22 de ani, ambii din orasul Draganesti, precum si doi minori, unul de 15 ani, celalalt de 17 ani, ambii din Slatina. Cu ocazia controlului automobilului, a fost identificat un lant din metal galben, sub scaunul din fata, lant care a fost recunoscut de partea vatamata ca fiindu-i sustras în împrejurarile sus mentionate", a declarat purtatorul de cuvint al IPJ Arges, Danut Dinu. Potrivit sursei citate, în urma cercetarilor efectuate anchetatorii au stabilit ca minorul de 17 ani este acuzat de tilharie, iar ceilalti trei tineri sint acuzati de complicitate la tilharie, fiind retinuti cei doi adulti, nu si minorul de 15 ani.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.