Național

Mafiot italian arestat la Oradea

Ziarul de Vrancea
4 feb 2011 754 vizualizări
Autorul unui dublu asasinat in Italia, membru al unei importante organizatii mafiote, a fost retinut de politistii romani

Cetateanul italian membru al unei structuri mafiote, condamnat pentru un dublu asasinat din timpul unei reglari de conturi si prins la Oradea, a fost arestat, ieri pentru cinci zile de Curtea de Apel Oradea. Magistratii asteapta ca pina pe 7 februarie autoritatile italiene sa comunice mandatul european de arestare pe numele lui Cosimo Scaglioni. Italianul este membru cu rang de capitan in structura mafiota N"â„¢Dragetta, la care sint afiliate peste o suta de familii mafiote din Italia si SUA, potrivit sefului BCCO Alba Iulia. "Scaglione este membru cu rang de capitan in structura N"â„¢Dragetta. în ultimele 18 luni, a locuit in mai multe orase ale Romaniei, stabilindu-se in final in Timisoara, unde a si obtinut rezidenta", declara miercuri Traian Berbeceanu. Acesta a precizat ca, intr-o declaratie data in fata politistilor, Scaglione Cosimo a recunoscut apartenenta la structura mafiota sustinind ca a fost condamnat anul trecut pentru un dublu asasinat comis in timpul unor reglari de conturi intre doua familii mafiote, tainuire, detinere de arme si de explozibil. Cetateanul italian in virsta de 39 ani, dat in urmarire internationala de autoritatile italiene pentru executarea unei pedepse cu inchisoarea de 14 ani, a fost prins, miercuri dupa-amiaza, la Oradea. în urma unor informatii, oamenii legii au organizat un filtru pe DN 19, la intrarea in Oradea dinspre Satu Mare, unde italianul a fost prins.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.