Național

PDL isi oficializeaza relatia cu UNPR si UDMR

Ziarul de Vrancea
2 feb 2011 499 vizualizări
Premierul Emil Boc a declarat ieri, dupa întilnirea cu senatorii UDMR, ca la nivelul coalitiei s-a convenit asupra semnarii de catre cele patru formatiuni care o alcatuiesc a unui "document de functionare a coalitiei", "de consolidare" a functionarii acestei structuri pentru urmatorii doi ani.

"Am convenit la nivelul coalitiei ca vom redacta un document de functionare a coalitiei formate din cele patru formatiuni care sustin Guvernul (n.r. "" PDL, UNPR, UDMR si minoritati) si care document va fi aprobat de coalitie in perioada imediat urmatoare. Va fi un document de consolidare, practic, a functionarii coalitiei pentru urmatorii doi ani, cu obiective clare, precise, care tin de consolidarea economica a Romaniei, iesirea din recesiunea economica si de sustinere a activitatii economice a tarii", a spus el. Premierul a precizat ca, in cadrul intilnirii cu senatorii Uniunii, au fost discutate prioritatile legate de agenda legislativa si guvernamentala in perioada urmatoare. "Ca si prioritati imediate ar fi urmatoarele: in primul rind, investitiile, locurile de munca si fondurile europene, de departe reprezinta cea mai importanta prioritate guvernamentala si legislativa pentru ca de investitii, locuri de munca si fonduri europene depinde situatia financiara, practic, a fiecarui cetatean", a mentionat Boc. Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, ca PDL a discutat cu partenerii din coalitie despre semnarea unui protocol de colaborare privind prioritatile de scoatere a Romaniei din recesiune. Presedintele UNPR, Marian Sirbu, a declarat si el ca UNPR este interesata de incheierea unui protocol de sustinere a majoritatii guvernamentale, insa semnarea unei aliante electorale este inca prematura. Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, a precizat ieri ca incheierea unui protocol al formatiunilor din coalitia guvernamentala a fost propusa chiar de UDMR si documentul ar trebui finalizat in zece zile.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.