Național

Profesorul Nastase

Corneliu Condurache
11 ian 2006 790 vizualizări
Saptamina aceasta presa centrala si televizunile au relatat consistent despre matusile fostului prim-ministru al Romaniei, cele care au contribuit substantial la sporirea ca in basme a averii "primului nepot al tarii".

Una dintre ele i-a lasat familiei lui Adrian Nastase o mostenire impresionanta: terenuri, apartamente, bijuterii, tablouri, icoane etc, In total aproximativ un milion de dolari! Cotidianul "Evenimentul Zilei" explica zilele acestea circuitul banilor in urma carora s-a ajuns la asemenea minuni. Astfel, unul dintre intermediarii care au vindut matusii spalatorese de bogatii o suprafata de teren a facut-o la un pret de 156 de dolari, dupa ce il achizitionase la rindul lui la un pret de 1250 de dolari; deci cu aproximativ 1100 de dolari mai putin. Un procedeu tras aproape la indigo l-a semnalat "Ziarul de Vrancea" in 2002.

Atunci, Corneliu Prunache ii vindea lui Marian Oprisan Crama Calciu dupa ce la rindul lui o achizitionase cu o suma binisor micsorata fata de evaluarea reala, cu ajutorul neprecupetit al Casei de Pensii (ramasa si acum cu acelasi sef "orientat") la un pret de vreo patru ori mai mic. Pentru ca apoi activul sa ajunga drept garantie la o banca in baza caruia, pretaluit la adevarata valoare, s-a luat un credit de zece ori mai mare. Bun profesor dom\' Nastase !


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.