Național

Raluca Turcan o critica pe Monica Macovei

Ziarul de Vrancea
19 dec 2010 316 vizualizări
Vicepresedintele PDL Raluca Turcan critica, într-o postare pe blog, afirmatiile radicale ale Monicai Macovei din ultima perioada si spune ca reforma din partid trebuie bazata pe consens

"Cred ca, in nici un caz, discutia din PDL nu trebuie sa ajunga la punctul: ori PDL, ori Monica Macovei. Pozitiile radicale fac mai mult rau, decit bine ideii de reforma in PDL. în general, declaratiile radicale, lipsa de diplomatie in discutarea problemelor PDL, chiar din partea Monicai Macovei, sit contraproductive pentru ca duc la ideea ca cei care sustin reforma PDL sit niste oameni insetati de executii publice sumare si excluderi", scrie Raluca Turcan, pe blog, citata de NewsIn. Vicepresedintele PDL mai spune ca un proiect de reforma util PDL este cel care raspunde unei conditii esentiale: "convinge membrii partidului". "Nu cred ca drumul pentru reforma PDL are doar doua sensuri: complicitatea si greseala sau plecarea din PDL. Reforma nu se face cu pistolul la timpla!", este de parere democrat-liberala. Declaratiile sale vin dupa ce Monica Macovei a cerut demisia Monicai Ridzi din PDL, in urma scandalului votului din Parlament.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.