Național

Mararu, asasinat la comanda?

Ziarul de Vrancea
26 nov 2010 520 vizualizări
Cristian Chilat, zis Falau, arestat pentru împuscarea fratilor Gheorghita si Bogdan Mararu, ar fi actionat la comanda, iar anchetatorii au indicii ca daca ar fi continuat investigatiile la Piatra Neamt, unde a avut loc evenimentul, s-ar fi mers doar pina la un anumit nivel, sustin surse judiciare.

Potrivit acestora, acuzatul are doi copii mici de care este atasat, iar implicarea lui in eliminarea fratilor Mararu ii poate aduce o condamnare de 20 de ani de detentie, astfel ca nu-si va mai vedea familia mult timp, ceea ce face cu atit mai bizara actiunea sa. Cristian Chilat, arestat dupa ce l-a impuscat mortal pe Gheorghe Mararu, intr-o cafenea din Piatra Neamt, a fost adus in 17 noiembrie, la Bucuresti, dupa ce Parchetul înaltei Curti de Casatie si Justitie a preluat cazul sau. în contextul producerii asasinatului, presa locala a relatat faptul ca seful Politiei Judetene Neamt, comisar-sef Aurelian Soric, ar avea legaturi cu gruparea Mararu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.