Național

Modificari la plata medicilor de familie

Ziarul de Vrancea
10 nov 2010 506 vizualizări
Medicii de familie vor primi mai putini bani pentru numarul de persoane înscrise pe lista, dar bugetul pentru serviciile acordate bolnavilor va creste, conform proiectului contractului - cadru privind acordarea asistentei medicale în 2011

Acest proiect prevede ca fondul aferent asistentei medicale primare la nivel national pentru 2011 are structura 60% "per capita" si 40 "per serviciu". în prezent, fondul aferent asistentei medicale primare la nivel national pentru 2010 prevede 70% "per capita" si 30% pentru plata "per serviciu" consultatie. Potrivit CNAS, motivatia modificarii structurii alocatiei are ca scop cresterea responsabilitatii in ingrijirea eficienta a celor inscrisi pe lista si cointeresarea medicilor de familie in acordarea serviciilor medicale paralel cu dinamizarea activitatii din cabinet.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.