Național

Turismul romanesc se muta in spatiul virtual

Ziarul de Vrancea
3 nov 2010 462 vizualizări
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) va colabora cu platforma de socializare Facebook pentru promovarea Romăniei ca destinatie turistica pe canalele new media, a declarat ieri într-o conferinta de presa ministrul de resort Elena Udrea

"Am discutat cu reprezentantii Facebook si am decis, si la recomandarea specialistilor spanioli care au creat brandul turistic al tarii noastre, sa promovam Romania pe Facebook, cea mai importanta platforma sociala de media din lume, in conditiile in care canalele new media au devenit din ce in ce mai accesate fata de media traditionala. Nu am discutat cu Facebook amanunte privind bugetele de comunicare. Sintem in faza stabilirii de obiective si a elaborarii unui plan de actiune pentru atingerea acestor obiective", a spus Udrea. Ea a adaugat ca strategia acestui proiect va fi gata pina la inceputul lunii decembrie, iar prima campanie de promovare va fi implementata cel mai tirziu la inceputul lunii martie 2011. Prezent la conferinta, vicepresedintele Facebook, Blake Chandlee, a declarat ca este prima oara cind platforma de socializare colaboreaza, la nivel international, cu un minister, intr-o faza atit de timpurie a elaborarii unei strategii turistice. "Lucram cu multe organizatii si institutii turistice din toata lumea. Este pentru prima oara cind putem colabora cu o institutie, minister, intr-o faza atit de timpurie a elaborarii unei strategii turistice", a spus Chandlee.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.