Național

Asistenta de la Giulesti ramine inchisa

Ziarul de Vrancea
1 oct 2010 498 vizualizări
Asistenta Florentina Cîrstea, acuzata ca este responsabila de moartea a sase bebelusi în incendiul de la Maternitatea Giulesti, ramine în arest, potrivit hotaririi de ieri a Tribunalului Bucuresti (TB).

Instanta a admis contestatia procurorilor fata de decizia de eliberare provizorie a acuzatei. Procurorul de sedinta a sustinut ca, dincolo de gravitatea faptei sale, asistenta a avut o atitudine oscilanta pe parcursul anchetei, astfel ca aceasta prezinta in continuare un pericol pentru ordinea publica si ca se impune mentinerea ei in stare de arest. în urma deliberarilor, Tribunalul Bucuresti a admis recursul Parchetului.

în cazul incendiului de la Maternitatea Giulesti, procurorii Parchetului instantei supreme au inceput urmarirea penala fata de asistenta Florentina Cirstea, care era responsabila cu supravegherea bebelusilor in seara de 16 august, precum si fata de seful Serviciului tehnic de la Maternitatea Giulesti, Vasile Dima. Florentina Cirstea a fost arestata in 24 august, iar Vasile Dima este cercetat in libertate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739411 zile, 14 ore, 33 minute, 23 secunde
Va rog sa propuneti deschderea unui cont bancar pentru ca noi, colegii de breasla ai acestei asistente, sa contribuim la strangerea sumei fixate pentru eliberarea prin cautiune.Nu este normal ca ea sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.