Național

PDL este de acord cu toti oamenii presedintelui

Ziarul de Vrancea
24 sep 2010 473 vizualizări
Prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu a declarat ieri ca nominalizarile lui Sever Voinescu, Cristian Preda, Monica Macovei si Teodor Baconschi, facute de seful statului pentru a fi candidati ai PDL în cursa prezidentiala, "sint binevenite în interiorul partidului".

"Toti cei patru au calitati sa intre intr-o competitie interna in PDL pentru a indeplini criteriile de a fi candidati la functia de presedinte", a spus Videanu. întrebat daca cei patru sint singurii care au calitati sa intre intr-o competitie interna in PDL, Videanu a raspuns negativ. El a aratat ca "orice militant al partidului care indeplineste criteriile si calitatile pentru a fi candidat este binevenit".


Ministerul fondurilor europene?


Guvernul intentioneaza reformarea intregului sistem de accesare a fondurilor europene, una dintre variante fiind aceia a unui minister care sa gestioneze aceste fonduri. "La nivel de principiu se discuta depre o singura autoritate de management, ceea ce ar insemna un singur minister care sa gestioneze fondurile europene. Aici apare ca foarte elocvent exemplul Poloniei, care este un exemplu de succes si care ar putea sa dinamizeze accesarea fondurilor europene. Cert este ca e una din principalele preocupari ale Guvernului in momentul de fata", a a anuntat ieri prim-vicepresedinte PDL, Adriean Videanu. Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri ca ceea ce se intimpla cu fondurile europene este "cea mai concreta expresie a incompetentei multora dintre functionarii angajati in ministere".


A intrat dihonia in PNL


Guvernul-fantoma al lui Crin Antonescu a agitat spiritele in PNL. Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian, cel care nu apare surprinzator pe scaunul de ministru de Finante, l-a atacat pe Antonescu in cadrul Delegatiei Permanente a partidului, sustin surse liberale citate de Mediafax. "Domnule, eu te-am sprijinit si te sprijin si in continuare, dar nu ne mai umili, sa aflam din presa ce se intimpla in partid. Nu ne mai umiliti cu modalitatea asta de a lua decizii. M-am simtit umilit ca am aflat componenta guvernului din umbra din presa si ca nu am fost consultat", ar fi spus Vosganian.


"Gura presei", buna de plata


CNA a decis ieri sa amendeze cu 20.000 de lei postul Antena 3 pentru emisiunea "în gura presei" din 25 august, in care realizatorul Mircea Badea a folosit un "limbaj injurios" si l-a amenintat pe premierul Emil Boc, spunind ca ii va face rau, daca va avea posibilitatea. "Limbajul folosit, jignitor (ministrul Vladescu numit "Oli", de la Oligofren, ministru Seitan numit "Seni" sau "Dobi"), alegatorii sint numiti cretini, a culminat cu o amenintare la adresa primului ministru, explicita «Boc, iti fac rau», amenintare repetata. Amenintarea este infractiune, conform art. 193 cod penal, iar limbajul injurios pune sub semnul intrebarii sanatatea mintala a prezentatorului-realizatorului. Este pentru a suta oara cind persoane absolut onorabile sint facute in aceasta emisiune «cretini», «imbecili», «idioti», «dobitoci», mizeria a inceput sa depaseasca orice inchipuire! Totul devine de-a dreptul insuportabil, pentru ca doar din ipocrizie se poate spune ca ai optiunea telecomenzii. Daca un om urmareste o asemenea deversare de injurii, el trebuie protejat", se spune in reclamatia primita de CNA. Din cei noua membri ai Consiliului, 7 au votat in favoarea sanctiunii iar 2 impotriva.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.