Național

Preda (PDL): Boc lasa impresia ca vrea sa ne duca pe Luna cu bicicleta

Ziarul de Vrancea
3 aug 2010 474 vizualizări
Emil Boc este arogant, iar Opozitia este iresponsabila, sustine eurodeputatul PDL Cristian Preda n el crede ca premierul lasa impresia ca vrea sa duca oamenii pe Luna cu bicicleta, insa trebuie sa i se spuna ca acest lucru nu se poate

Cristian Preda critica din nou guvernarea Boc. Europarlamentarul PDL considera ca, prin esecurile sale economice, Emil Boc nu face decit sa duca la cresterea PSD in sondaje. "E grav ca Emil Boc lucreaza in favoarea PSD, pentru ca efectul guvernarii lui Boc este reluarea unei anumite tendinte in opinie, pe care o aveam la inceputul anilor 2000 si anume plasarea PSD-ului intr-o pozitie de partid dominant pe scena. Stie toata lumea care au fost efectele : 2000-2004, o guvernare in care Nastase dicta. Efectul in plan economic al guvernarii Boc este o diminuare a economiei mai severa decit ne anunta chiar Emil Boc, iar in plan politic este o crestere a lui Adrian Nastase. Deci in loc sa creasca economia si sa nu avem un PSD care ne intoarce in 2000-2004, avem o scadere a economiei si o crestere a PSD-ului", a avertizat democrat-liberalul. "Problema e ca Emil Boc pare sa vrea sa ne convinga de faptul ca poate ajunge cu o bicicleta pe Luna si noi va trebui sa-i spunem ca trebuie un alt instrument, un alt vehicul, pentru a ajunge la obiectivul pe care ni-l asumam cu totii si anume iesirea Romaniei din criza", a continuat el. La afirmatia reporterului ca formatiunile aflate la guvernare in mai toate tarile care se confrunta cu o criza economica severa scad in sondaje, Preda a spus ca in Romania premierul da dovada de aroganta, iar Opozitia de iresponsabilitate. "De acord, dar acolo nu avem aceasta aroganta a celui care guverneaza, a celui care dirijeaza Guvernul si aceasta iresponsabilitate a Opozitiei, pentru ca Opozitia, in loc sa ceara negocieri si in loc sa ceara o constructie a unor solutii cit mai consensuale si cit mai apropiate de rationalitate economica si cit mai sustinute de public, Opozitia cere alegeri anticipate. Crin Antonescu am vazut ca ieri cerea repetarea alegerilor de anul trecut. E ridicol ! Trebuie responsabilitate din partea tuturor. Faptul ca Opozitia nu e serioasa si ca vrea mai degraba sa ridiculizeze ce se intimpla, decit sa participe la o constructie, asta nu ne da dreptul sa vedem ca si in tabara noastra exista aceasta precaritate a mijloacelor. Repet, Boc lasa impresia oamenilor ca vrea sa ne duca pe Luna cu bicicleta. Nu se poate !", a conchis eurodeputatul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.