Național

Madalina Manole si-a premeditat moartea

Ziarul de Vrancea
15 iul 2010 1696 vizualizări
Cu citeva zile inainte, artista a rugat o prietena sa-i aduca un pesticid extrem de puternic

Cintareata Madalina Manole a ales sa-si puna capat zilelor exact cind a implinit 43 de ani. Artista a fost gasita de Mircea Petru, sotul ei, ieri dimineata, intr-o balta de singe, cu capul spart, dupa ce a baut pesticid. Pesticidul, Furadan, este o substanta foarte toxica pe baza de Carbofuran si care, ingerat, produce blocarea unei enzime vitale si foarte rapid decesul, spun anchetatorii. Procurorii sustin ca informatiile pe care le au pina in prezent conduc la ipoteza ca artista si-ar fi premeditat moartea, dupa tentativa esuata de luna trecuta, cind mai fusese internata tot pentru o tentativa de sinucid, cu ibuprofen si paracetamol. Astfel, in urma unei discutii cu o prietena, aceasta i-a adus pesticidul in urma cu citeva zile. Artista si-a explicat motivele sinuciderii printr-un sms trimis sotului, in jurul orei 2.00: "Imi cer scuze fata de toti cei pe care ii ranesc si care stiu ca ma iubesc foarte mult. Imi cer scuze de la Puiu (sotul n.r.)... imi pare rau, dar nu ma mai suport fizic. Cei din jurul meu nu au nici o vina. ...Imi cer scuze si de la copilul meu, Petru, ingerasul vietii mele, pe care il iubesc foarte mult". Marian, fratele Madalinei Manole, a tinut sa precizeze ca Madalina "nu suferea de nici o boala incurabila". Cu o zi inainte de a muri, Madalina a dat un interviu: "Sint o artista implinita, o mama si o femeie fericita. Am fost cea mai fericita mamica de pe pamint in clipa in care mi-am strins puiul in brate".


Filmul tragediei, potrivit anchetatorilor


Marti, ora 22.00 Madalina, impreuna cu sotul ei, a participat la repetitiile miniorchestrei artistei. Ora 22.45 Madalina si Mircea Petru s-au urcat in masina si s-au oprit la Metro Baneasa, unde au facut cumparaturi, avind in vedere ca a doua zi urma ca artista sa sarbatoreasca implinirea a 43 de ani de viata. Miercuri - Ora 0.30 Cei doi soti au ajuns la vila din orasul Otopeni, judetul Ilfov. Surse judiciare au precizat ca Madalina si Mircea ar fi ciocnit un pahar inainte de culcare, pentru a onora ziua de nastere a cintaretei. Ora 1.00 Vedeta s-a dus la culcare alaturi de sotul ei. In jurul orei 5.30, Petru Mircea s-a trezit, iar cind a vazut ca sotia nu este linga el, a plecat sa o caute.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.