Național

Preda: Cine il exclude pe Basescu din ecuatia politica face o eroare

Ziarul de Vrancea
14 iul 2010 571 vizualizări
Europarlamentarul PDL Cristian Preda a comparat, intr-o postare pe blogul sau, alegerile anticipate cu furtul capacelor de la canal si a aratat ca, politic,"cine isi face calcule crezind ca il poate exclude pe Traian Basescu din ecuatia politica a urmatorilor patru ani comite o eroare copilareasca".

"Saptamina trecuta, un francez mi-a impartasit impresiile sale despre Romania, dupa mai multe vizite pe care le facuse la noi in anii nouazeci. «Ce m-a uimit», mi-a spus el, «a fost saracia din Bucuresti. O vedeai cind te uitai la drumuri. Gropi peste tot, calitate proasta a asfaltului, rigole neingrijite etc. Culmea e ca, in peisajul asta dezolant, se mai gaseau unii care sa fure capacele de la canale. In-cre-di-bil! E singurul loc din lume in care am vazut asa ceva!! De ce ajung unii sa faca un asemenea gest? Scapa de saracie in felul asta? Dar oare nu se gindesc si la comunitate?», m-a intrebat nedumerit interlocutorul meu. Asa si cu alegerile anticipate in timp de criza, pe care le solicita unii pesedisti si penelisti!", a scris Preda. "Cine iese din saracie in felul acesta? Comunitatea ce cistiga? Sa fie Romania singurul loc din lume in care unii cred ca scapa de criza deficitului public prin alegeri anticipate? Las la o parte faptul ca a face alegeri anticipate e ceva mai greu decit a fura un capac de canal", a adaugat europarlamentarul PDL. El a mai apreciat ca, din punct de vedere politic, cei care cred ca pot sa-l excluda pe Traian Basescu din ecuatia politica a urmatorilor 4 ani fac o "eroare copilareasca". "Politic vorbind, as spune urmatoarele: cine isi face calcule crezind ca il poate exclude pe Traian Basescu din ecuatia politica a urmatorilor patru ani comite o eroare copilareasca", a incheiat Cristian Preda.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739423 zile, 13 ore, 35 minute, 49 secunde
Foarte bine,solutia nu este alta decat interzicerea partidelor politice,cu exceptia PDL,mumificarea lui Basescu si limitarea ministerelor la doar 1, unde sa fie numita tiitoarea Udrea.Sa vedeti citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.