Național

Perdanti uninominali si artisti pe lista PSD pentru CA al SRR si SRTV

Ziarul de Vrancea
23 iun 2010 559 vizualizări
La o saptamina dupa ce au aruncat la gunoi prin vot in plen, propunerea democrat-liberala de depolitizare a structurilor de conducerea ale televiziunii si radioului public, Puterea si Opozitia si-au impartit posturile in Consiliile de Administratie ale acestor institutii de presa.

In urma negocierilor dintre liderii de grup, PSD a obtinut cele mai multe locuri in CA ale SRR si SRTV, cite trei pentru fiecare institutie. PDL il urmeaza cu cinci posturi, 3 la in conducerea TVR si doua la nivelul SRR. Liberalii vor avea trei posturi, din care doua la radioul public, iar UDMR si grupul minoritatilor catre un reprezentant in SRR si in SRTV. Deja, la PSD s-a intocmit o lista mai lunga cu propuneri de candidati din care liderii vor selecta in BPN sase persoane. Potrivit unor surse social-democrate , pe respectiva lista, aflata in miinile presedintelui Consiliului National, Adrian Nastase se regasesc actuali membri ai Consiliilor de Administratie ale radiou-ului si televiziunii publioce, dar si fosti candidati parlamentari si artisti precum Victor Socaciu, Cristina Neagoe, Octavian Stireanu, Ane Juganaru si Radu Podgoreanu. Toti cinci se lupta pentru unul din locurile de membru al CA al SRTV. La nivelul radio-ului public, pe lista se regasesc printre altii actorul Florin Piersic, compozitorul Horia Moculescu si Mirela Fugaru.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.