Național

Furtunile si inundatiile au facut ravagii in zece judete

Ziarul de Vrancea
23 iun 2010 625 vizualizări
Apele au facut doua victime

Fenomenele meteorologice din ultimele zile au afectat locuinte, curti, gospodarii, institutii publice, firme, terenuri agricole, strazi, un drum european, doua nationale, un drum judetean, portiuni de cale ferata, poduri, podete si punti din 32 de localitati de pe raza a zece judete. In judetul Cluj, inundatiile au facut doua victime, iar in Alba Iulia au fost inundate numeroase institutii publice si locuinte. In Arad au fost afectate sase cartiere din municipiu, trei orase (Ineu, Pincota si Chisineu-Cris), precum si comunele Sicula si Zarand, iar in Bihor pericolul de inundatii de pe Crisul Repede a dus la evacuarea preventiva a 280 de persoane din localitatea Balnaca, acestea fiind cazate la caminul cultural si scoala din localitate. In judetul Neamt au fost inundate 15 case si anexe gospodaresti din comuna Pipirig si municipiul Piatra Neamt iar, din cauza scurgerilor de pe versanti, pe DN 15 si DN 15B s-au depus aluviuni. In judetul Suceava subsolurile a 17 locuinte si a patru agenti economici au fost inundate la Suceava, iar in orasul Frasin zece locuinte. De asemenea, pe raza comunei Prisaca Dornei, din cauza deteriorarii caii ferate pe o lungime de circa 50 de metri, au fost blocate trei trenuri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.