Național

Batrine sfisiate de ciini

Ziarul de Vrancea
29 mai 2010 618 vizualizări
O batrina în virsta de 86 de ani, din comuna ieseana Bratuleni, a ajuns, vineri, în stare critica la spital, dupa ce a fost atacata si muscata, pe strada, de o haita de ciini fara stapin, femeia fiind supusa unei interventii chirurgicale din cauza ranilor multiple

Femeia a fost adusa cu ambulanta la Spitalul de Urgente din Iasi, in momentul internarii aceasta aflindu-se in soc traumatic si avind multiple plagi muscate la fata, torace, antebrate si gambe. "Interventia chirurgicala a fost realizata de o echipa compusa din sase medici, pentru ca a fost necesara rezolvarea tuturor leziunilor intr-un timp foarte scurt", a declarat seful UPU din cadrul Spitalului de Urgente din Iasi, medicul Tudor Ciuhodaru. Potrivit acestuia, pronosticul se mentine rezervat. Este cel de-al doilea caz inregistrat in Iasi, de la inceputul saptaminii. Marti, o batrina de 84 de ani, din comuna ieseana Dobrovat, a ajuns la acelasi spital, in stare grava, dupa ce a fost atacata de patru ciini fara stapin, femeia avind rani grave la miini si la picioare.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.