Național

Cinci retrogradari si o excludere din PNL

Ziarul de Vrancea
16 mar 2010 682 vizualizări
Liderii unor filiale s-au trezit schimbati, iar Viorel Catarama - dat afara din partid n Ludovic Orban e convins ca va fi urmatorul n propunerile au venit, toate, din partea lui Crin Antonescu

Schimbari importante in PNL. Presedintele Crin Antonescu a anuntat, ieri, dizolvarea conducerilor organizatiilor si numirea unor lideri interimari la Arad, Dimbovita, Ialomita, Sector 2 si Sector 5, motivatia fiind scorul de la prezidentiale, iar in cazul filialelor din Bucuresti tensiunile generate de fostii lideri.

Fostul prim-vicepresedinte al PNL Ludovic Orban a explicat imediat ca cei cinci presedinti de filiale au fost schimbati in mod "nedemn" de noua conducere a partidului pentru delictul de opinie de a fi fost impotriva listei la Congres, in opinia sa decizia fiind nedreapta. "Am fost alaturi de cei cinci presedinti de filiale judetene care au fost schimbati in mod nedemn numai pentru delictul de opinie de a fi fost impotriva listei si de a fi fost alaturi de mine la Congres. Consider decizia nedreapta, care nu tine cont de efortul depus de colegii mei, de performantele electorale si de rezultatele pe care le-au avut in alegerile prezidentiale. Este pur si simplu o decizie prin care se statueaza sanctionarea delictului de opinie in PNL", a sustinut Ludovic Orban. La intrebarea privind posibilitatea inlaturarii sale din partid, Orban a replicat: "Se va ajunge si la aia".


Catarama, exclus pentru lezarea intereselor PNL


Tot ieri, Crin Antonescu a anuntat si excluderea lui Viorel Catarama, la propunerea sa, pentru "stirbirea imaginii partidului" si "lezarea intereselor si imaginii partidului", precizind ca excluderea a fost votata de 39 de liberali, doar 6 fiind impotriva. "Aici discutam despre igienizarea unui partid, care s-a petrecut", a precizat Crin Antonescu, mentionind ca daca vor mai fi si alte cazuri de "igienizare", PNL va proceda la fel si ii va exclude pe liberalii in cauza.

Viorel Catarama a intentionat sa se inscrie in competitia pentru functia de presedinte al PNL, dar nu si-a mai depus in cele din urma candidatura. Catarama a sugerat, la Congresul extraordinar al PNL de la inceputul lunii martie, ca liderul Crin Antonescu ar dori schimbarea Statutului pentru indepartarea vocilor critice, la presiunea sponsorilor care ar urma sa plateasca datoria de 1,6 milioane de euro din campania electorala pentru alegerile prezidentiale.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739411 zile, 8 ore, 18 minute, 51 secunde
Asta -i "bafta" noastra .Sa fim condusi de repetenti.
, acum 739411 zile, 8 ore, 18 minute, 51 secunde
- Domnule Antonescu v-ati exprimat de multe ori relativ la dictatura. Cunoasteti vreun nume de dictator ? - Crin Antonescu (PNL): - Pai in afara de mine ar mai fi Hitler, Stalin. Mai zic unii ca si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.