Național

Intilnire de taina, cu bilbiieli, a unor lideri PSD

Ziarul de Vrancea
12 mar 2010 526 vizualizări
Marian Vanghelie, Mircea Geoana si Liviu Dragnea se numara printre cei 25-30 de lideri PSD reuniti la un restaurant din Bucuresti miercuri seara pentru a sarbatori "onomastica" liderului organizatiei Satu-Mare n Vanghelie si Geoana au negat ca ar fi fost acolo, apoi au recunoscut, dezmintind categoric ca ar fi fost prezent si Catalin Voicu

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a negat vehement ca s-ar fi intilnit miercuri seara, la un restaurant din Bucuresti, cu senatorul social-democrat Catalin Voicu - cel pentru care procurorii DNA au cerut incuviintarea Parlamentului pentru arestarea sa sub suspiciunea de trafic de influenta si coruptie. "Ma intrebati politic sau ma intrebati economic? Eu nu m-am intilnit cu Catalin Voicu pentru ca stiti din ce motive. De cind cu DNA, niciodata nu m-am intilnit, nu am vorbit la telefon nici cu Catalin, nici impreuna cu Geoana, in nici o formula", a declarat Vanghelie.

Social-democratul a explicat ca, miercuri seara, 20 de presedinti de judete s-au intilnit la restaurantul Perla, de ziua lui Gheorghe Ciocan, presedintele PSD Satu Mare. "Au fost Liviu Dragnea, Mircea Geoana... Eu am venit tirziu si am stat o jumatate de ora", a continuat Vanghelie. Intrebat de jurnalisti daca a vorbit cu Dragnea si cu Geoana, Vanghelie a revenit asupra afirmatiei: "Nu i-am vazut eu, dar stiu ca au fost". "La restaurantul Perla am intrat oficial prin fata, am iesit prin fata. (...) Catalin Voicu nu a fost", a precizat el.

Explicatiile vin dupa ce presa din Capitala a publicat informatia potrivit careia Marian Vanghelie s-ar fi intilnit cu Mircea Geoana si Catalin Voicu la un restaurant din Capitala.


Mircea Geoana l-a luat pe "nu" in brate, apoi pe "da"


Pe de alta parte, presedintele Senatului, Mircea Geoana, a negat faptul ca ar fi fost prezent la intrunirea de la Perla. "Nu am fost la nici un restaurant aseara, daca sint poze, nu le-am vazut, sint facaturi si minciuni. Nu m-am intilnit nici cu Marian Vanghelie si nici cu Catalin Voicu in ultimele multe, multe luni de zile. Este o facatura de presa si cei care se preteaza la astfel de chestiuni vor trebui sa plateasca in fata legii", a declarat Mircea Geoana.

Fostul lider PSD a revenit insa, admitind ca a fost "la o onomastica a unui coleg. Am fost o jumatate de ora", a afirmat el, la Realitatea TV. El a explicat ca la intilnirea de la Restaurantul Perla au participat 25-30 de colegi din partid.

Si Catalin Voicu, senatorul PSD cautat de procurorii DNA, sustine ca n-ar fi fost prezent la intilnirea de miercuri seara, dar a adaugat ca "interdictia nu a mai fost prelungita. Acea interdictie de a ma intilni cu Vanghelie sau Geoana nu mai este valabila din 9 ianuarie", a precizat senatorul social-democrat. De altfel, presedintele Senatului, Mircea Geoana, a sustinut ca i se pare suspecta "graba" cu care se doreste arestarea colegului sau de partid, in conditiile in care acesta nu ar reprezenta un pericol social. El a confirmat ca a primit cererea Ministerului Justitiei referitoare la incuviintarea arestarii preventive a senatorului social-democrat Catalin Voicu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739411 zile, 8 ore, 30 minute, 14 secunde
Utecistul a dat iar cu oistea-n gard.Dupa ce ca-i prost mai e si mincinos ! Acum mi se pare ca Vanghelie-i cu 7 clase mai sus decat el.Barem asta spune drept.Chiar daca punctele lor de plecare sunt citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.