Național

Numele unor deputati intr-un dosar de proxenetism

Ziarul de Vrancea
12 mar 2010 385 vizualizări
Numele deputatilor Petru Calian si Adrian Gurzau, dar si ale unor oameni de afaceri si patroni de cluburi din Cluj apar într-un dosar de trafic de persoane instrumentat de DIICOT, în care o femeie, administrator al unui club, a fost trimisa în judecata întrucit ar fi obligat tinere sa se prostitueze

Potrivit dosarului instrumentat de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Cluj si trimis in instanta in luna februarie, deputatii PDL Petru Calian si Adrian Gurzau, consilierul judetean Mihai Szeplekan (PNL), directorul Regionalei de Posta Cluj, Ovidiu Calin, si fostul consilier local Mircea Petric ar fi intretinut relatii sexuale cu tinerele obligate de administratorul clubului "Nana", Natalia Strechi, sa se prostitueze. Dosarul DIICOT contine declaratiile a trei tinere, care sustin ca i-au insotit pe consilierul judetean Mihai Szeplecan si pe deputatul PDL Petru Calian intr-o serie de deplasari la Baia Mare si Bucuresti. Petru Calian a replicat ca este martor in acest dosar din 2005 si ca totul se bazeaza doar pe declaratii, apreciind ca multi vor sa ii faca rau. "Sint om politic si sint multi care vor sa imi faca rau. Sint numai declaratii despre mine ca as fi facut una sau alta, se poate spune orice, dar mai trebuie si probe. Or, asemenea probe nu exista. Eu nu circul decit cu avionul la Bucuresti, nu cu masina, si nu am dus anumite fete la hotel. Nici macar nu le cunosc", a spus Petru Calian. Calian a spus ca nu a dat o declaratie procurorilor in care sa afirme ca a fost in acel club pentru a se documenta pentru o lege privind prostitutia.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.