Național

Decit sa ai paduchi în blana, mai bine duca-se!

Ziarul de Vrancea
9 mar 2010 498 vizualizări
Presedintele PNL Bucuresti, Andrei Chiliman, a confirmat ca vor fi "citiva deputati" care vor pleca din PNL, dar "decit sa ai paduchi în blana, mai bine duca-se!".

"Sint citiva deputati care probabil ca au niste datorii de diverse feluri catre diverse persoane si care o sa plece. Dar decit sa ai paduchi in blana, mai bine duca-se! Eu va spun un lucru: faptul ca oamenii astia nu pleaca acum e chiar rau pentru partid. Trebuie sa plece, ca sa curatam partidul de asemenea oameni", a declarat Andrei Chiliman. Deputatul PNL Ioan Timis a anuntat, vineri, ca pleaca din PNL si va trece la PDL, pentru ca acest partid are in ideologia sa un orizont liberal, criticind faptul ca liderul Crin Antonescu impune un "absolutism iluminat", dorind ca fie singura stea care straluceste pe cerul formatiunii liberale. Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a anuntat ieri, in plen, ca deputatul Ioan Timis a demisionat din PNL si s-a alaturat grupului PDL. Inainte de a activa la liberali, Timis a fost membru PSD.



Functia lui Adrian Nastase in PSD va fi scoasa joi la bataie


Actualul presedinte al Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, si vicepresedintele Gheorghe Nichita vor candida pentru urmatorul mandat la conducerea acestui for al partidului. Nichita si-a anuntat intentia de a candida in timpul Biroului Permanent de ieri, Nastase facind si el anuntul citeva minute mai tirziu. Potrivit procedurilor PSD, candidatii la presedintia Consiliului National vor trebui sa depuna un dosar de candidatura la Secretariatului general al partidului, fiind fixat si un termen, pina miercuri, cu 24 de ore inaintea CN de joi. Fostul presedinte PSD Mircea Geoana a declarat ca nu este interesat sa candideze pentru presedintia Consiliului National al partidului, el adaugind ca, din discutiile de la CExN, a conchis ca Adrian Nastase va avea mai multi contracandidati.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739411 zile, 7 ore, 29 minute, 28 secunde
DDT-ul este solutia pentru PNL.Poate asa mor toti paduchii inclusiv cel din Bahne.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.