Național

Nati Meir l-a denuntat pe Catalin Voicu la DNA

Ziarul de Vrancea
8 ian 2010 539 vizualizări
Ieri, Curtea de Apel Bucuresti a luat in discutie recursul lui Nati Meir impotriva deciziei prin care instanta inferioara i-a prelungit perioada de arestare cu 15 zile

In fata magistratilor, Nati Meir a aratat ca a facut doua denunturi penale, la DNA, unul impotriva lui senatorului PSD Catalin Voicu si celelalalt impotriva fiului chestorului Bujor Florescu, Razvan Florescu. Referitor la denuntul impotriva lui Voicu, Meir a spus ca senatorul i-ar fi promis la momentul la care a fost arestat ca "se va ocupa" si ca il va scoate din puscarie. Meir nu a facut nicio referire la celalalt denunt. Curtea de Apel Bucuresti a luat in discutie recursul lui Nati Meir impotriva deciziei prin care instanta inferioara i-a prelungit perioada de arestare cu 15 zile, dar si pe cel al procurorilor, nemultumiti ca masura a fost prelungita cu 15 zile, nu cu 29 asa cum cerusera initial. Ambele recursuri au fost respinse, Nati Meir urmind sa ramina incarcerat pina la data de 11 ianuarie. Senatorul Catalin Voicu este cercetat pentru trafic de influenta, intr-un dosar in care mai sint acuzati judecatorul Florin Costiniu si omul de afaceri Costel Casuneanu.

In 20 octombrie 2009, Nati Meir a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Nati Meir este suspectat ca, in perioada august - octombrie, a inselat trei persoane, folosind mijloace frauduloase, prin incheierea unor contracte de imprumut prin care urma ca partile vatamate sa fie imprumutate de catre acesta cu suma de 942.875 de euro si, respectiv, cu 671.152 de euro, doua persoane ipotecindu-si imobilele in favoarea sa, drept garantie la imprumuturi. Politistii au stabilit ca prejudiciul se ridica la o valoare de peste 200.000 de lei. In total, au fost ridicate 1.525 de bancnote din cupiura de 500 de euro, reprezentind suma de 762.500 de euro.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.