Național

Biciclist impins in fata masinii

Liliana Nenciu
27 iul 2005 758 vizualizări
Un biciclist a fost victima unui accident rutier produs ieri dupa-amiaza pe bulevardul Bucuresti din Focsani.

Un biciclist a fost victima unui accident rutier produs ieri dupa-amiaza pe bulevardul Bucuresti din Focsani. In jurul orelor 15.30, Adriana Prescura, din Focsani, in timp ce conducea un autoturism VW Passat, a lovit un barbat care circula pe bicicleta, in acelasi sens de mers. Din primele cercetari, se pare ca acesta mergea in paralel cu un alt biciciclist, care, dupa ce l-a impins involuntar in fata masinii, a disparut de la locul acicdentului. Cel putin asta este varianta sustinuta de martorii oculari. "Circulau in paralel cei doi biciclisti. Cred ca unul dintre ei l-a lovit pe celalalt cu ghidonul, deoarece s-a dus spre masina cu tot cu bicicleta. Cel lovit nu mi s-a parut baut", ne-a spus Nicolae Ploiesteanu. Femeia aflata la volan povesteste ca a incercat sa evite impacul, dar a fost in zadar. "Circulam pe banda a doua, iar ei mergeau in paralel, pe prima banda. S-au impins unul pe altul, iar cel dinspre axul drumului a venit in fata mea. L-am lovit si m-am ranit si eu usor, dupa ce mi-au intrat cioburile de la parbrizul spart", ne-a spus Adriana Prescura. Din fericre, victima accidentului nu se afla in stare foarte grava. "Cind am venit eu, biciclistul era jos, plin de singe. S-a ridicat singur, era constient, vorbea. A venit Ambulanta, iar victima s-a urcat pe propriile picioare in masina", ne-a spus Valentin Holei, un alt martor. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea vinovatiei in acest caz.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.