Național

Un singur candidat pentru sefia CAS Vrancea

Liliana Nenciu
26 iul 2005 738 vizualizări
Democratul Andrei Dulgheru candideaza de unul singur

Fostul director al SC Vrancart S.A. Adjud, inginerul Andrei Dulgheru, este singurul candidat care va sustine concursul pentru ocuparea functiei de director general al Casei Judetene de Asigurari Vrancea. Postul a ramas liber dupa demisia doctorului Constantin Buza, ca urmare a anchetei declansate de procurorii anticoruptie impotriva sa. Mai mult ca sigur, Andrei Dulgheru, sustinut de Partidul Democrat, va ocupa aceasta functie. Inscrierea sa la concurs a fost o problema, deoarece pentru aceasta functie se prefera un economist sau un medic cu specializare in management. Conditiile impuse de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru aspirantii la sefia caselor judetene de asigurari au fost ca cei inscrisi sa aiba acte doveditoare prin care sa demonstreze ca au studii superioare complete in domeniul economic sau medical, cu o vechime de minim 5 ani de zile. "Eu sint inginer de profesie, insa de 13 ani profesez ca manager, deoarece am si studii manageriale. Din anul 1992 si pina in prezent am ocupat functia de director general la Vrancart Adjud, Apoterm Adjud, Comceh Calarasi, iar in prezent am firma proprie de management. Mi-am depus dosarul pe 21 iulie, termenul limita pentru inscriere, iar in aceeasi zi mi-a fost verificat si acceptat. Nu sint strain in ceea ce priveste CAS Vrancea, deoarece intre anii 1999 si 2000 am fost membru in Consiliul de Administratie al CAS si stiu care sint problemele aici. Daca nu stiam cum stau treburile, nici macar nu indrazneam sa ma gindesc la o astfel de functie", ne-a declarat Andrei Dulgheru, contactat telefonic. Astazi si miine, aspirantul la sefia CAS Vrancea va sustine o proba orala si una scrisa, prin care va dovedi daca este capabil sa ocupe functia rivnita. "Cu toate ca sint singurul candidat, imi este putin teama de examene. Nici nu se poate numi concurs, deoarece sint singurul aspirant, insa va fi un concurs cu ceea ce am dobindit eu pina acum, cunostintele mele in domeniul managerial", a mai adaugat democratul Andrei Dulgheru. Trebuie spus ca ultimii directori ai Casei Judetene de Asigurari Vrancea au transformat functia in una penala, intrucit atit Gheorghe Bercea cit si Constantin Buza au avut probleme cu procurorii PNA.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.