Național

PSD jubileaza

Ziarul de Vrancea
20 iul 2005 657 vizualizări
Presedintele PSD Mircea Geoana: ”Intre raul de a avea un guvern slab, incompetent, dar care speram ca a invatat ceva din aceste sase luni de crize economice, sociale si incapacitate de a gestiona problemele tarii si a risca sa paralizam Romania pentru cel putin trei luni, intr-o criza politica prelungita, Romania are nevoie de un guvern.

Presedintele PSD Mircea Geoana: ”Intre raul de a avea un guvern slab, incompetent, dar care speram ca a invatat ceva din aceste sase luni de crize economice, sociale si incapacitate de a gestiona problemele tarii si a risca sa paralizam Romania pentru cel putin trei luni, intr-o criza politica prelungita, Romania are nevoie de un guvern. Daca solutia actualei majoritati este sa mentiona actualul Guvern, este decizia dinsilor. Intre doua rele trebuie sa preferam raul mai mic”, a afirmat Geoana. Liderul PSD a spus ca in acest moment extrem de complicat - in plina criza a inundatiilor si in plina criza a integrarii europene - Romania are nevoie de stabilitate politica.

”Jocul de-a demisia trebuie sa inceteze”, a adaugat Geoana, exprimindu-si speranta ca, odata cu anuntul premierului, acest joc a incetat.

PD ia distanta

PD "respecta" decizia primului-ministru de a renunta la demisia Cabinetului, dar afirma ca prin evitarea alegerilor anticipate "s-a pierdut un moment important pentru depasirea blocajului politic actual", se spune intr-un comunicat al PD. Acelasi "respect" il acorda PD si prevederilor protocolului de functionare a Aliantei. "Alegerile anticipate pot fi generate numai prin atitudinea primului-ministru. Demisia este un act unilateral, iar decizia premierului Calin Popescu Tariceanu a fost justificata prin prioritatea pe care Guvernul trebuie sa o acorde refacerii tarii", se afirma in comunicatul PD.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.