Național

Tolontan acuza ca a primit amenintari de la Udrea

Ziarul de Vrancea
29 iul 2009 472 vizualizări
Redactorul-sef al Gazetei Sporturilor; Catalin Tolontan, sustine ca in timpul dezbaterilor din Parlament privind inceperea urmaririi penale in cazul Ridzi, ministrul Turismului, Elena Udrea, l-a abordat, pe un ton amenintator, promitindu-i ca se va ocupa informativ de el.

"A fost foarte amenintatoare. Mi-a transmis ca se va ocupa personal, informativ, de mine, pentru a demonstra ca am pus multa rea-credinta la fundamentul cazului Ridzi. I-am spus ca PD-L investigheaza de o luna si jumatate de ce ne ocupam cu atit de multa ardoare de cazul Ridzi si a spus ca ea are cu totul alte metode", a declarat Tolontan la Realitatea TV. Elena Udrea a explicat ca, de fapt, a fost foarte deranjata ca nu a putut posta un comentariu pe blogul lui Tolontan, desi a incercat in mai multe rinduri. "Am mers special la dinsul sa ii reprosez faptul ca, la o informatie mincinoasa postata pe blog, am incercat, in numele Ministerului, sa facem o corectura si nu s-a putut, sub nicio forma, sa postam un mesaj de corectare". Informatia "mincinoasa" se referea la faptul ca ministerul plateste constant diurna unui numar de ziaristi care acopera acest domeniu. "I-am spus domnului Tolontan ca, daca se bazeaza pe zvonuri in demersul pe care il face, la fel de adevarat este si zvonul ca dumnealui ar fi avut un interes direct pentru o apropiata a domniei sale pentru a obtine un contract de tiparituri". Tolontan i-a cerut Elenei Udrea sa verifice zvonurile si sa faca publice rezultatele.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.