Național

Flutur: Prima transa de la FMI a mers la BNR, iar PSD stie acest lucru, dar este in campanie

Ziarul de Vrancea
28 iul 2009 531 vizualizări
Gheorghe Flutur spune ca prima transa din imprumutul de la FMI a fost utilizata pentru consolidarea rezervei valutare a BNR, iar PSD stie acest lucru, dar se afla in campanie, referindu-se la solicitarea publica a social-democratilor de a fi informati cum au fost utilizati banii din imprumut.

Potrivit vicepresedintelui PDL, Gheorghe Flutur, ministrul Finantelor i-a informat pe membrii coalitiei in sedinta de luni ca au fost virati primii bani de la Comisia Europeana - aproape 1,5 miliarde de euro. In ceea ce priveste solicitarea facuta duminica de social-democrati, prin vocea purtatorului de cuvint al PSD, ca ministrul Finantelor sa prezinte in coalitie cum a fost utilizata prima transa din imprumutul FMI, Flutur a precizat ca aceasta suma a mers la BNR, ceea ce se stia. "Este vorba despre transferul banilor la BNR pentru consolidare rezervelor si acest lucru se stie si de partenerii nostri. Probabil ca trebuie o mai buna comunicare in PSD, pentru ca un purtator de cuvint care iese duminica sa intrebe poate ca ar fi mai bine sa-si intrebe ministrii din Cabinet. Eu cred ca s-a inceput prea devreme campania electorala", a spus Flutur.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.