Național

CSOP: Basescu si Oprescu, la egalitate in topul increderii

Ziarul de Vrancea
27 iul 2009 764 vizualizări
Un sondaj CSOP, efectuat in perioada 18-22 iulie, ii acorda 35% din voturile romanilor lui Traian Basescu pentru functia de presedinte, fiind urmat de Mircea Geoana cu 19% si Crin Antonescu, 15%.

Sub podium se claseaza Gigi Becali, cu 9%, Corneliu Vadim Tudor si Sorin Oprescu, cu cite 7%. Kelemen Hunor si Principele Radu Duda ar fi votati de cite 4% dintre cei care s-ar prezenta la urne. Traian Basescu este pe primul loc si in topul increderii in politicieni la egalitate cu Sorin Oprescu - 36%. Premierul Emil Boc e cotat cu 22%, Ion Iliescu cu 19%, Mircea Geoana cu 25%, iar Crin Antonescu cu 24%. Pe locurile urmatoare se afla Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanu cu cite 14%, Principele Radu Duda si Corneliu Vadim Tudor cu 10 si respectiv 20%. Gigi Becali se bucura de increderea a 24% dintre romani. In ceea ce priveste alegerile parlamentare, PD-L si PSD-PC sint fruntase, cu 31 si respectiv 30% din intentiile de vot. Liberalii ar obtine 17%, iar PRM si PNG cite 7%. UDMR ar fi voata de 5% din electorat, iar alte partide ar obtine voturi din partea a 4% dintre romani. Din persoanele intervievate, 43% spun ca merg la vot, 33% declara ca probabil nu vor vota, iar 24% sigur nu vor vota.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.