Național

PRM ar avea de cistigat in urma anticipatelor

Ziarul de Vrancea
19 iul 2005 670 vizualizări
Deputatul PD de Covasna Petre Strachinaru a declarat, ieri, ca PRM ar putea avea de cistigat in urma alegerilor anticipate din cauza colaborarii Aliantei PNL - PD cu UDMR.

Deputatul PD de Covasna Petre Strachinaru a declarat, ieri, ca PRM ar putea avea de cistigat in urma alegerilor anticipate din cauza colaborarii Aliantei PNL - PD cu UDMR. Petre Strachinaru a spus ca Alianta PNL-PD va aborda alegerile anticipate cu dificultati, deoarece exista riscul ca la nivel national PRM sa fie cel care va cistiga mai mult decit ce are acum. Deputatul democrat sustine ca Alianta a cistigat alegerile de anul trecut in Ardeal, iar aici, in cazul unor alegeri anticipate, va avea probleme din cauza colaborarii cu UDMR. "Din cauza acestor tendinte ale UDMR de autonomie, de enclavizare, PRM va cistiga procente suplimentare in Ardeal si asta este grav”, a spus Strachinaru. Cu toate acestea, el crede ca Alianta va cistiga alegerile la nivel national si este de parere ca UDMR ar trebui sa adopte o pozitie ferma si "sa respecte tot ceea ce inseamna o colaborare”. "Alaturi de noi a obtinut (UDMR - n.r.) mult mai mult decit cit a visat linga PSD. Nu ne poate santaja pina la sfirsit, sa conditioneze colaborarea cu noi”, a spus Petre Strachinaru, adaugind ca "in momentul in care conditionezi, trebuie sa mergi si pe o loialitate fata de partenerii tai”.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.