Național

Marie Jeanne, din nou in fata anchetatorilor

Ziarul de Vrancea
6 iul 2005 641 vizualizări
Procurorii au incheiat, ieri, audierea jurnalistei Marie Jeanne Ion in cazul rapirii sale, alaturi de alti doi colegi, produsa in 28 martie, la Bagdad, reporterul constituindu-se parte civila in dosar.

Procurorii au incheiat, ieri, audierea jurnalistei Marie Jeanne Ion in cazul rapirii sale, alaturi de alti doi colegi, produsa in 28 martie, la Bagdad, reporterul constituindu-se parte civila in dosar.

Dupa audiere, Marie-Jeanne Ion a declarat presei ca s-a constituit parte civila in dosarul privind tinerea ei in captivitate timp de 55 de zile in Irak, impreuna cu Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian, dar ca nu a stabilit inca cu ce suma. Marie-Jeanne Ion a fost audiata de procurorii Parchetului instantei supreme timp de aproximativ cinci ore. Ea a dat ultima declaratie in acest dosar si a relatat, marti, despre perioada in care s-a aflat in cea de-a doua locatie, intr-un beci, impreuna cu Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian. Jurnalista a spus ca declaratiile ei din timpul celor trei intilniri pe care le-a avut cu procurorii au insumat 46 de pagini si ca a cerut si ea un exemplar a acestei declaratii pentru a-i fi mai usor sa-si aminteasca cind si cum s-au petrecut anumite fapte.

De mentionat ca, ieri, Traian Basescu a afirmat ca, in dosarul rapirii, a existat un personaj, care, in timpul crizei, a intoxicat si scurtcircuitat negocierile. Ovidiu Ohanesian "e prieten cu un fost ofiter SIE, colonelul Dumitrescu, si pleaca urechea la ce-i spune acest personaj dat afara din structura", a declarat presedintele.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.